Tutut tiistain touhut, eli Taimin ja Arvin agilitytreenit.

Taimilla oli ensin uutena muuri. Tai siis muuria ollaan jo tehty, muttei muistaakseni maksina, kun yhdistyksen maksimuuri oli särki. Aluksi kun tultiin muurille, Taimin ilme muuttui vähän että "whaa-aat ihanko tosissaan yli" ja toki se hyppäsi mutta vähän ponnisti siitä. Otettiin muuri kerran sitten vastaanottona, jonka jälkeen muurissa ei ollut ongelmaa, vaan se oli hyppy siinä missä muutkin. Ensimmäinen treenipätkä oli hyppy-pussi-muuri-hyppy. Tosi lennokasta menoa, tehtiin kaksi kertaa ennen kuin alkoi tulla vettä kuin esterin persiistä.

Seuraavalla vuorollamme tehtiin hyppy-rengas kombinaatio, ja keinua erikseen. Ensimmäistä kertaa keinu sai rämähtää omalla painollaan alas, mutta se nyt oli niin pala kakkua, ettei meno muuttunut mitenkään, eli Taimi ei välittänyt koko asiasta. :) Puomia otettiin myös, ja siinä oli välillä jotain ihme koomaamista, että Taimi tuli kontaktilta pois ennen aikojaan, ihan kuin ei oltaisi koskaan tehtykään koko kontaktia. Mutta kyllä se sen sitten teki, pitää nyt taas katsoa varmistellaanko alastuloa ensin erikseen, ja sitten vasta koko puomi. Vaikka toisaalta.. parempi kaoottinen kohellus kuin tyylitelty hitaus. ;D No joo, eiköhän siitä hyvä tule.

Otin vielä lopuksi pätkällä oikeita pujottelukeppejä, ja hienosti Taimi niillä tarjosi oikeaa toimintoa. Mutta jos kehuin kesken tekemisen, se tuli pois. Joka tapauksessa keppejä vois siis alkaa tuolla kentälläkin treenaamaan. Ja ehkä parempikin siellä, koska siellä Taimilla on kunnon meiniki päällä, toisin kuin takapihalla.. tai siis eilen se meni keppejä ihan himona ja nopeasti, mutta tänään päivällä (omalla pihalla) se vaan haisteli keppiä tyyliin "mikäs tää hei on, keskellä pihaa tälläinen?". Pitää vaan kiinnittää huomio viretilaan, eikä lähteä kesken siestan pihalle, niin eiköhän se siitä.. heh.

Koska suunnittelin jälkimmäisen ryhmän treenit itse, saatiin Arvin kanssa kaipaamaamme avointa keppikulmaa. Ensimmäisessä harjoituksessa kepeille tultiin 90 asteen kulmassa suoraan putkesta - onnistui. Toisessa kepeille tultiin pienessä kulmassa hypyltä - onnistui kahdellakin eri tapaa. Kolmannessa puomilta lähdettiin kepeille 90 asteen kulmasta ja siinä oli yksi pommihyppykin - onnistui yhtä kertaa lukuunottamatta. :) Hienoo, hienoo! Pitäisi vaan luottaa tuohon koiraan kisoissakin näissä kepeille lähetyksissä. Ja tietysti vahvistaa, vahvistaa ja vahvistaa sitä vielä.