Arvi, aka Uasi, treenaili eilen taas agilityn koukeroita. Välistävetoa tuli sopivasti, niin että sitä piti ihan erikseen aluksi ottaa, että muistuu mieleen, ettei se ole pahapaha asia. Arvi menikin ihan kiitettävästi kyllä vedot, ei siinä mitään. Vähän uutta ajatusta putkijarrusta myös kokeiltiin, se itseasiassa olisikin Arvin kanssa järkevää, kun se aina putkesta syöksyy suoraan eteen ja sitten vasta katsoo minne pitäisi jatkaa. Aikaa kuluu, ja vauhtikin tippuu hetkeksi. Tuntui kuitenkin, että vähän vaativampi treeni oli tosi hyvä sille, että joutui ylittämään itsenä. Vaikkei vauhti säilynyt räjähtävänä loppuun saakka, se kuitenkin jaksoi hyvin loppuun ja tsemppasi uudelleen ja uudelleen. Ja ohjaaja kans.   

Kotona ollaan koko köörillä harjoiteltu uutta harrastusta: saunomista. Nyt on kaikki koirat aina saunassa, kun sinne mennään. :D Aluksi vain Taimi oli mukana, nyt ne on kaikki siellä luitaan lämmittelemässä. Korppukin on saunan lämmityksen aikaan itse lauteilla lämmittelemässä, mutta jostain syystä sitä epäilyttää tulla varsinaisesti sitten saunaan - ehkä se kiukaan suhina vähän pelottaa. Mutta hauskaa siis on! :D Ei ne nyt kauan sauno, mutta kuitenkin.

Kotona on tokoiltu, ja Taimin jäävät on hyvällä mallilla. Enemmän niitä pitäisi silti tehdä. Kaukoja ollaan myös sisällä tehty, sivulletuloja, seuraamisen paikkaa.. Eteenpäinkin pitäisi päästä. Viikon kuluu hullua vauhtia tätä nykyä! Yhtäkkiä on taas mennyt viikko ja on treeni-ilta koittaa.