Taimin kanssa käytiin tekemässä ennen treenejä tuttuun tapaan keppejä. Tosi hienoja settejä teki, keppien jälkeen oli hyppy ja namialusta. Se myös löysi kilisevän pallon hallin lattialta, ja sen kanssa vedettiin sitten parit rundit putken ja pussin ja A:n kautta :D. Taimi siis leikki pitkästä aikaa! Se on muutenkin alkanut olla lenkeillä oma itsensä - siis ei vaan ole kääntymässä kotiin päin vaan mielummin jatkamssa eteenpäin. Mukavaa.

Treeneistä ei mitään ihmeempää mainittavaa. Tehtiin suoraviivaista treeniä, joitakin käännöksiä, ja yhdistettiin keppejäkin jo rataan - ihan hyvin noin ensimmäiseksi kerraksi, jotkut kerrat onnistuikin. :D Taimi irtosi hyvin, ja loppuun otettiin pari irtoamistreeniäkin, jotka olivat Taimista kivoja. Lopussa sen keskittyminen ei taas riittänyt kuitenkaan kepeillä, meinasi jättää paria viimeistä pujottelematta. Jatkossa niitä tehdäänkin vaan treenin alkupuolella, kunnes ne ovat varmemmat. :)

Arvilla oli taas niin upeaa menoa, vauhdikasta, motivoitunutta ja varmaa. Arvi myös pelasteli radalla paikkoja itsekseen, kun minä unohtelin ohjata. Ainiin! Pitääpä ilmoittaa se vielä tänään agikisoihin Varkauteen kun kerkeää!