Hallilla käytiin treenaamassa koko kolmikon kanssa. Aloitin Taimin ruuduilla, jossa oli kosketusalusta, ja palkaksi heitin pallon. Nämä oli kivoja ja innokkaista, otin kaksi kertaa ilman alustaakin, ja loppuun vielä alustalla. Päälle vähän seuraamista pallopalkalla.

Noutoa tehtiin niin, että jätin Taimin kapula suussa odottamaan ja kutsuin luo. Saatiin hyvät laukkapalautukset, joskin tietysti hetsaamalla on nopeammat. Mutta yksinäisen treenaajan ratkaisuna ihan hyvä. Luoksetuloja kaksi vauhdilla, yksi pysäytyksellä, josta vauhdilla loppuun, ja lopuksi yksi läpijuoksu, ei yrittänyt ennakoida pysäytystä. Tehtiin myös hypyn takaa luoksetuloja, avoimen hyppyä en muuten olekaan tehnyt, eli sitä istumista pitäisi jossain vaiheessa alkaa tehdä. Kaukoja tein takapalkalla, eri mittaisilla pätkillä. Välillä palkka yhdestä liikkeestä, välillä koko setti. Kerran ei noussut istumaan, muuten kyllä meni hyvin. Lopuksi vielä suoraa seuraamista, josta herkkupalkka.

Taran kanssa aloitettiin ruudulla, ja sillä oli ihan hyvä fiilis! Haukkuihan se, mutta jos siihen puutun, niin saan sitten tehdä keskenäni, joten ihan sama - ainakin toistaiseksi. Hyppynoudon palautuksia, suoraan ja vinosti, ja pari hyppynoutoa. Loppuasento on vähän kaukana, haukkuu kapulaa. Seuraamista tehtiin, ihan ok. Liikkeestä istuminen, toimii edelleen. Kaukot: tehtiin ensin pari yksittäistä vaihtoa ja sitten koko setti, ja se toimi! Tara ei liikkunut, ja meni hienosti seisomasta maahan niin kuin ollaan nyt opeteltu! Ja välimatkaa oli 10 metriä vähintään. Voi että, yksi erävoitto edes. :) Ainiin, ja neljä kokonaan onnistunutta tunnaria, ei nostellut vääriä vaan nuuski tarkkaan. Sekin on voitto, se.

Arvin kanssa aloitin seuraamista lelupalkalla. Se oli kyllä liikaa... Vuoti kokoajan kävellessään, ja käännöksissä haukahti oikein komentavasti, että olisi pitänyt heittää se lelu. Namilla seuraaminen oli huomattavasti parempaa paikaltaan, eikä äännellyt. Luoksetuloa, jossa inhottavasti tekee niin, että jos en pysäytä, se tulee kyllä luo, mutta jää ainakin metrin päähän minusta. :/ Korjattiin tätä. Sitten yksi pysäytyksellä, ja pari läpi. Nouto. Lähti hyvin, otti hyvin, juoksee kohti ja yhtäkkiä tiputtaa kapulan. Ja sitten sitä ei voinut ottaa suuhun, vaan sitä tampattiin tassuilla, pyöriteltiin... Enkä kehunut sitä tarpeeksi kun se juoksi luo? Ja sitten kapula tippui kovin hiekkaiseen kohtaan, josta se ei vissiin tykännyt nostaa sitä, ja paineet kasvoi kun sanoin vaan sille tiukasti "tuo", enkä huomioinut koko koiraa, kun se ei tuonut sitä. Heitin kapulan vähän kovemmalle maalle, josta se lähtikin hakemaan, ja nosti kapulan, josta järkyttävät kehut ja palkka. Nostaminen oli selvästi loppuajan hankalampaa, mutta nosti ja toi kyllä sitä. Huomaa vaan, miten herkkä liike se on edelleen.. Seuraavaksi syytä ottaa kokonaan kovalla maalla. Arvi oli tänään kaikista eniten hakusessa, mutta niin ne päivät vaihtelee.