Ne kotihommat nyt puski sitten päälle pakostakin, kun tuli pientä köhäpöhää. Toivottavasti nyt kuitenkin sunnuntaiksi sen verran paranisi, että aksakisohin pääsisi. :P Tänään piti aksamöllit kuitenkin jättää väliin, vaikka kuin olisi tehnyt mieli mennä. Ei vaan ole voimia, eikä kyllä terveyttäkään. :D

Vähän siis tehtiin temppuja taas kotona. Ulkona tunnaria. Taimille vaikeutta niin, että kaikki kapulat oli aika läjässä, ja oma siellä joukossa. EI siis päällekäin mutta muuten sikin sokin vailla välimatkoja. Se toi epävarmuutta ja vaikka Taimi aina otti oman, se kävi varmistelemassa kerran pari.

Arville oman etsintöjä hangesta, hyvä meininki. Pari viimeistä oli taas vääräkasan luona, mutta ei noteerannut niitä vaan kovasti nuuuuuski omaa jostakin. Taralle yksi tunnari, onnistu.

Sisällä Taralle taas eteentuloja, ne on huippuja. Vierelletuloja rohkeasti, ja siinä ne oli. Arvikainen jatkoi kaukoja, ja sillä on ihan hyvä tekniikka. Läheltä siis maahan-seiso, istu-seiso. Sillä ei ole varsinaista halua liikkua eteen, mutta välillä innostuu seisomisesta ja voi tehdä ihan mitä vaan.. Hiljaa hyvä. 

Taimille kaukokuja, jossa peruuttavia liikkeitä, ja peruutteli kyllä vielä normia enemmän siinä kujalla! Pitäisi ottaa maneesissakin vaikka siivekkeiden avulla pitkästä matkasta, joo hyvä idea. Sitä tehtiin Pipan kurssilla silloin Joensuussa vuosi sitten, mutta enpä ole muistanut koko juttua! 

Metallia on työstetty eilen illalla ruuan kanssa, tänään aamulla ruuan kanssa, ja äsken sitten leikkiä, jossa kapulan kanssa piti juosta rahin päälle istumaan ja odottamaan rauhassa luovutusta. Kiva hyvä harkka. Nyt metalli nousee hyvin, mutta on se ihme juttu, mikä siihen siellä maneesissa tuli..