PÄivittelenpÄ puhelimella matkan ratoksi, vaikka tuleenkin vÄhÄn eri tyylillÄ. :D Kuukausien pentu- ja mammataukojen jÄlkeen kokoontui vertaistukitoko eli tukisukkis KerimÄellÄ Savon sydÄmessÄ. Olipa ihanan piristÄvÄÄ pÄÄstÄ reissuun taas nÄissÄ merkeissÄ.

Perjantaina treenattiinkin Savonlinnan hallilla. Taimille ja itselleni halusin kokeenomaisia pÄtkiÄ, tai siis palkattomia isompaan palkkaan tÄhtÄÄviÄ treenejÄ. Ekaan settiin jÄÄvÄt, ohjattu, metalli ja tunnari. jÄÄvissÄ taisi tehdÄ oikeat asennot, mutta vielÄ vÄhÄn mittaili paikkoja. Ohjatussa tuli ongelma, kun meinasi ensin juosta merkistÄ vaan lÄpi kohti keskimmÄistÄ! tÄtÄkin se on joskus aikoinaan treeneissÄ tehnyt, ei pitkiin aikoihin kyllÄkÄÄn. Mutta voi vaan olla tavallaan onnellinen, ettÄ saa nÄitÄ esiin jo treeneissÄ, ettei vain kokeessa tulisi yllÄreitÄ, niitÄ kun ei siellÄ sitten korjatakaan.. Taimi meni hÄmilleen, ja meni sitten vaan ennen oikeaa olleelle hÄiriÖmerkille. hyvÄ huomio on pysÄyttÄÄ keskelle menosta ihan seis-kÄskyllÄ, ja jatkaa, eikÄ antaa sen palata merkille. Koska pisteitÄ on edelleen jaossa. Metallihyppy ok, piti vÄhÄn lÖysÄsti. tunnari hyvÄllÄ vauhdilla, olisiko vÄhÄn tarkistellut.

Tokaan settiin kaukoja lÄhempÄÄ, nÄmÄ mieltsin siistit!! Sitten seuraamista, luoksetulo, jossa seisominen vÄhÄn venyi muute ok. Olikos vielÄ jottai, no ehÄ mie kykene muistamaan. :D Olihan tÄssÄ joo ruutu, joka oli tosi mainio. Ei vaan ensin se meni vÄhÄn vÄÄrÄÄn paikkaan, mutta korjasi itse, josta pysÄytin, pistin maahan (oli hÄmillÄÄn jo eli nÄkyi siinÄ ettÄ se itse istui ruutuun. menin kehumaan ruutuun sitÄ vilpittÖmÄsti, jonka jÄlkeen uudella yrityksellÄ hieno onnistuminen. :)

Kolmas setti oli sitten palkkailtua treeniÄ, jossa luoksareita suorana, ja ainakin ohjattu. Seuraava treeni pitÄÄ ottaa nostatusta, liikkuroituja liikkeitÄ mutta palkkaillen. :) Tuli paljon hyviÄ ajatuksia taas treeniin.

Modasinpa sen verran tietokoneella, että sain kappalejakoa. Taimin poika Sumu on meillä pari päivää hoidossa. :) Onpa hauskaa! Yritän laitella kuviakin jossain välissä, hyvin on ainakin ekat tunnit mennyt.

Niin, ja kävihän se Suri Surisemassa Ääslinnan hallilla myös. Samoja juttuja kuin yleensä, ja putkea juoksenteli useamman kerran.