Treenailtiin Tiinan ja Maridan kanssa maneesilla. Alkuun paikallaolot, niissä nyt ei juuri mainittavaa. Taimi aloitti, tehtiin alkuun vähän luoksetulon stoppeja alustalle. Kaukoja takahäiriöillä, ihan ok. Sitten ohjattua oikeelta, ei ongelmia. Luoksetuloa, jossa oma stoppi voisi olla vähän aikaisemmin annettu, muuten hyvä, ei ennakointeja tai mitään. Ruutua loppuun - alustalle, josta palkka, sitten kokonainen, ei ennakoinut ja oli siis ajatuskin mukana eikä vaan robottikoira.

Suri ylitti itsensä tänään, niin ne vaan oppii kun tekee. :) Aluksi kanniskeli noutokapulaa. Perusasentoja parit, samoin maahanmenoja. Luoksetuloa niin, että Tiina piteli ja päästi sitten kutsun kuultua, ja Suri tuli nopeasti JA suoraan eteen kuten opetettua! Ihanaa! :)) Son hieno. 

Koska "no vielä voitais ottaa", niin otettiin Taimille tunnari (jees) ja vielä yksi luoksetulon stoppi josta kaikki loput palkat. Ennakoi vaan sitten kun näki palkkojen annon Tiinalle, joten uusi yritys, ja nyt oikeesti hyvä. Tätä lissää vuan. Taimi teki varsin kivasti tänään, vaikka onkin ollut vähän kolopesijän (valeraskaus?) oloinen kotona. selittäisi eilisen aivottomuuden aksassakin..