Käytiin hallilla Katjan ja Hinkuun kanssa. Taralle tein suunnittelemani voittajaluokan tsekkausken, Taimille muuta ja vähän agiesteitä.

Seuraaminen Taralla on sellaista mitä se nyt on. Innokasta, mutta paikka irtoaa välillä. Liikkeestä istuminen ok. Ruutu - epävarma, kaarsi oikealle eikä siis mennyt ruutuun. Ei uudellakaan yrityksellä, joku veti sinne oikealle nenää maahan, samoin kauempana olleet luoksetulon merkit kiinnostivat. Helpotuksen kautta sitten lopulta ruutuun, mutta sitten oli haukku --> eli varmaan se epävarmuus lisääntyi. Hyppynouto - palautuksessa ei tullut hypyn kautta. Muisteltiin se palautus ja uudella yrityksellä stten nappiin. Tätä ei ollakaan aikoihin tehty. Metallinoudossa piti ensin juosta luoksetulon merkille, sitten seisoa hetki ja miettiä, että mitäs tässä oltiinkaan tekemässä, ja sitten haki kapulan ja toi. Tehtiin vielä toinen, jossa nyt suoraan hakemaan, palautus vähän hidas ja väljä. Tunnari sentään onnistu varsin hyvin. Nuuski todella hyvin ja rauhassa kapuloilla. Luoksetulossa kyllä tekee pysähdyksen ja maahanmenon nopeasti sitten kun alkaa niitä tekemään, mutta reaktioviive on kyllä pari sekuntia. Tehtiin ylimääräiset ruudut vielä, viimoinen oli jo täysin toivotunlainen, ei haukkunut ym. Ainiin, tehtiinhän me kaukokäskytkin. Otin vähän lyhyemmästä matkasta, ja Tara ei haukkunut eikä liikkunutkaan, paitsi seisomasta istumiseen mennessä kymmenisensenttiä eteenpäin. Muut vaihdot nättejä.

Mitä jäi mieleen? Halliympäristössä pitäisi treenata huomattavasti enemmän. Sillä nousee nyt kierrokset, mutta samalla epävarmuus ja nuuski ja pälyili ihmeellisesti koko ajan, eikä oikein keskity minuun niin hyvin. Ruutuja vahvisteltava siis lähempää uusissa paikoissa, ja varsinkin hallilla, jonne voisi Taraa tiistaisin ottaa mukaan tekemään tokojuttuja ennen agitreenejä. Eiköhän se siitä.

Taimille ensin hyppyä. Sitten luoksetulon pysäytyksiä ja liikkeestä seisomisia, joka on vahvistunut erittäin hyvin. Toisessa setissä tunnaria, joka meni kyllä ihan yllättävän hyvin nyt ensi kertaa uudessa ympäristössä. Kerran se ei haistanut/huomannut omaa, joka oli kauempana, ja pitkän nuuskimisen jälkeen otti väärän, mutta sanoin heti innokkaasti, että etsi oma. Vaihtoi toiseen ja iloisesi vaan sanoin, että etsi oma. Lopulta löysi oman. Tämän jälkeen vielä hienoja onnistumisia. :) Vielä muutamia ruutuun menoja läheltä, vauhti ei ole toivomaani. Yksi pidemmästä matkasta, menin itse palkkaamaan hepanjauhelihalla. Mutta tähän kotimatkalla keksinkin muutamia ideoita, joita lähdetään kokeilemaan.

Agiesteistä tehtiin keppejä namialustalla, nyt ei varastellut ennen viimeistä väliä. Keinua pitästä, pitkästa aikaa, ja huomasi kyllä että liian pitkästä.. Hidasteli ihan liikaa siinä. No uskoisin, että kun tas otetaan säännöllisesti, niin keinu palautuu ennalleen. Loppuun pieni putken, keppien, hypyn ja puomin pätkä, jossa hienosta puomille pysähdyksestä herkkupalkka.