Taimi pääsi tänään itsekseen hukkiksiin, kun Taran toisen silmän luomet oli melko turvoksissa. En usko ampparin kuitenkaan pistäneen, Taralla kyllä vähän luomet turpoaa itikan puremista, liekö sitten kesän ensimmäinen luomi-osuma sai aika ison reaktion aikaiseksi.

Ennen treenejä Raiku juoksi Taimin luo, ja koirat kävi leikkiimään keskenään. Mutta sitten kun mentiin Aihkin luokse, Taimin piti alkaa Raikua jotenkin "mollaamaan" (kimakkaa komennusta ja hampaiden näyttämistä) samalla kun se kävi Aihkille osoittamassa liehittelyeleitään. Kasper ei myöskään voinut olla sitten mitenkään cool-kaveri, koska sekin on nuori hupakko, toisin kuin Aihki the man. Koirien kommunikointi on todella ihmeellistä..

Taimille tehtiin pieni äänenavaus alkuun: reilu haukkusetti, seuraavassa lyhyestä haukkusetistä palkka, ja loppuun reilu. Taimi tiesi heti mitä ollaan tekemässä, kun annoin Leenalle namit, ja se alkoi äännellä. Aina kun haukusta on palkattu, otan Taimin pannasta kiinni, että maalimies menee taas n. kymmenen metrin päähän, ja lasken Taimin sitten haukkumaan. Tämä harjoitus on vahvistanut hurjasti Taimin haukkua rytmikkääksi, lisäksi Taimin haukkupaikka on tässä tosi hyvä. Niin, että kiitos vaan Hertalle tämän harjoituksen jakamisesta. :)

Etsintä oli ehkä Taimin pisimpiä tähän mennessä. Taimi tarkisti hyvin alueita molemmilta puoliltani, mikä oli todella mukava havaita. Ilmaisu onnistui hyvin maalimiehellä. Oikein oli hyvä etsintä. :)