Lappalaistyttösten kanssa käytiin maneesilla tokoilemassa. Siis minulla lappalaiset ja seurana lappalaiset. :D Taimin eka setti koostui luoksetulosta, jossa ennakoi pysähtymisen, mutta uudella käskyllä loppuun eikä sen jälkeen ennakoinut. Seisomisia toistona jokunen, kerran maahan saakka tehtynä. Sen jälkeen ruutua merkillä, seisomisista ja paikasta palkka italianpallossa.

Toisessa setissä sitten häiriöityjä kaukoja, joissa ei yhtään edistämisiä. Tunnari,sjoka hyvä, mutta pureskeli tuodessa. Näytti, että pieni epävarmuus purkautui niin sen sijaan että olisi mennyt uudelleen haistelemaan. Ohjattu vasemmale, jossa näkyi myös ruutu, mutta ei sotkenut. Koska kuitenkin varasti ja oli ihan liipaisimella aina käsky-sanasta menossa merkille, tehtiin myös oikealle. Vaikka näytti että se olisi merkillä seistessä miettinyt vasenta, hieno kuuntelu ja oikean tuonti. Ihan huipputreenit! Intoa oli taas aavistus liikaa, joka purkautui vähän piiiiihpihtyksenä.

Suri kävi kahdesti leikkimässä maneesissa sekä patukoilla että pallolla. Kivasti toi leluja takaisin leikitettäviksi. Toisella kerralla pari istumista ja maahanmenoa namipalkalla, ja vielä leikkiä loppuun. Suri pääsi leikkimään Meten kanssa, ja aluksi Mette oli siitä epäilyttävä ja piti äyvätä ja hymyillä, mutta lopuksi lahopäät veti idioottirinkiä täpöllä. Enemmän pitäisi päästä leikkimään vieraiden koirien kanssa.