eilen oli vuuen ensimmäiset treeninvedot, ja olipas se vaan taas hauskaa. Hyvää vaihtuelua seinien tuijotteluun. No joo, ei tässä kyllä seiniä kerkeä tuijotella. :D Oli tarkoitus mennä tokoilemaan ennakkoon, mutta jotenkin nämä lähdöt ovat hidastuneet sitten viime vuoden. Olin peräti varttia ennen paikalla. :P No, Taimi mukaan ja hommiin. Tehtiin seuraamista paljon, ja hyvin. Jääviä, joissa nyt seisomaan jäänti tuli istumiseksi, mutta saatiinpa korjattua. Kaukoja myös, porukkaa saapui hyvgin häiriöksi, mutta Taimi ei välittänyt. Häiriötreeniä onkin ollut liian vähän ylöipäänsä, pitäisi välillä muistaa. Suri pöllösteli taas radanrakennuksen ajan, ja se oli kyllä hienosti kuulolla. Nyt sillä on välillä "joo joo oota ihan kohta tulen" päiviä jo havaittavissa.

Treenin jälkeen radankorjuun ajan vielä Taimille seuraamista, esteet ovat myös hyvä häiriö, kun sillä on sitä skannailua. Mutta hyvin keskittyi. Muutamat luoksetulot ja vielä kaukojakin. Suri teki putkea, sivuja ja eteentuloja. Olipa tosi hienot ja pätevät koirat näissä pienissä hommissa, olen iloinen. :)

Ja hiphei, vueoden ekoihin aksoihin on Taimi ilmoitettu, samoin Taimi ja Suri näyttelyyn Keuruulle. Suri täyttää juuri 7 kk edellisenä päivänä, joten pääsee pentuluokkaan. :D Kivaaa!!!