Kouvostoliitossa ekat kisat ikinä.. vai oliko, olenko joskus vuonna miekka ja kivi ollut. Hmm. Tänään kuitenkin Taimille yksi hyppy- ja kaksi agilityrataa. Arville yksi hyppy. Olin aika tööt: flunssa vielä vähän, eikä olisi oikein jaksanut nousta 5.15, joten heräsinkin ehkä sit vähän myöhemmin, aikaa kuitenkin hyvin ajella. 

Hypäri tuntui mukavalle, ja mukavastihan se meni. Taimi oli iiiiihan iloriemu taas kisapaikalla. Rata kulki kuin unelma, Taimi liikkui ja vikisi mennessään. Reilu nollahan se sieltä tulilaiseksi lähtikin, ajalla -2,48 ja sijalla 10., kun kisaajia +60. Aika huikean hienoa oli kyllä. :) Oli niin mahtifiilis, ettei mitään järkeä. 

Seuraavalla radalla sitten ropistiin alas. Taimilla jäi mieli lähtöalueelel, kun jätin sinne jonnekin palkat odottamaan, enkä mitenkään tarkoituksella siis hetsaten edes. Käsijarru päällä vähän mentiin, ja itse en edes tiennyt, miten ohjaisin pahimmat kohdat ja se kyllä sitten näkyi meidän uuveloiden menossa. :P Taimi meinasi tehdä vanhat kunnon "kyllä minä voin keksiä meille loppusuoran". Ei siis juuri kerrottavaa jälkipolville.

Kolmannelle radalla mentiin molemmat taas kunnolla oikealla asenteella, ja mukavan kulkeva rata saatiinkin. Harmi vaan vimonen keppiväli hyppäsi välistä, ja hylly, muuten melko lailla kuten oli tarkoitus. Ihanneaika oli kyllä aika tiukka, enkä nyt tiedä oltaisiinko menty.

Arvi oli vain hypärillä, eikä istunut rata sille yhtään. Jätin sitten tyylikäästi toiseksi viimeiselle esteelle selän taa ja ohitus esteestä. Ehkä nyt katsellaan sitä tokoa vähän enemmän..