Tänään mentiin Taimin ja Arvin kanssa Joa:n agimölleihin. Taimin ilmoitin sekä mölli- että epäviralliselle radalle, Arvi pääsi eräviralliselle pelkästään.

Taimi kulki ensimmäisen radan hyvin, näpäkät kauniit kontaktit ja muutenkin perusrataa: mölliradan voitto maksiluokassa. :) Itse kyllä huomasin, että se viimeinen särmä puuttui, vaikka ei sinällään valittamista ollutkaan. Nyt juoksujen jälkeen se on vähän sellainen tosikkomaisempi, että ihmeen hyvin siihen nähden sain sen kyllä kulkemaan.

Epävirallinen rata oli haastava. Pyöritystä, joten valitettavasti Arvin matka päättyi siihen mihin ajattelinkin. Jatkettiin loppuun ja tuli siellä hyviä, nopeita ja motivoituneitä pätkiä pyörityksen jälkeen.

Päätin heti, että Taimilla en mene rataa sellaisenaan. Sovelsin oman, meille sopivan radan, ja nyt oli se viimeinenkin puristus Taimilla mukana: se kulki kovaa, täpäkästi ja oli parhaimmillaan. Puomin kontaktia ei kyllä mennyt nyt niin tarkasti. Käytiin vielä kisan jälkeen tekemässä pari puomia, joissa se teki kontaktit hienosti.