Niin. Tänään taas kaksi starttia Hyvinkäällä. Ensin hypyrataa, siis liukastelurataa. Kyllä Taimi jo lähti minusta paremmin kuin viimeeksi, mutta jäi asumaan putkiin. Se ei kyllä ollut ainoa koira, mikä lie? Kahdesti se myös veti lipat. :/ Ensin kepeillä takertuen keppeihin. :( Sitten toisessa kohtaa, tiukassa käännöksessä. Se ei kyllä ollut yhtään kivaa. Kyllä noita jalkoja lähti yhden jos toisen alta, toisia se haittasi enemmän, toisia ei. No, tervettä se ei tietty ole kuitenkaan.

Toinen rata oli vähän kelvollisempi, se olis siis agilityrata. Muutama oikein näppärä kohta Taimiltakin, siis radanluku ja sen oma eteneminen ja irtoaminen. Eikä lippojakaan vedellyt, liekö sitten osasi jo vähän askeltaa, eikä samanlaisia tiukkoja kulmiakaan ehkä ollut, keppejä ei radalla ollutkaan. 3,5 etenemällä sekunti yliaikaa.

Jäädään kisatauolle helmikuuksi ainakin, jospa maaliskuussa katseltaisiin kalenteria, jos päästään vaan nyt treenailemaan. Pakkasta ainakin ensi viikolle ihan riittämiin tarjolla. Korkeavireellä tosin on suunnitteilla treenailla myös. Katsellaan. Tähän pitäisi nyt vaan päästä vähän keskittymään ja treenaamaan ajatuksen kanssa. Toisaalta ei pidä liikaa ajatella ja tehdä asiasta numeroa. Mennään vaan ja kisataan ja treenataan, meni miten meni, kunhan koira tykkää.

Kuntoahan kohotellaan nykyään potkukelkan kera. :) Koirat irti, minä potkutellen. Tänään kokeilin Arvia pistää vähän vetohommiin, mutta arvaahan sen, kun ensin opetat vuosia olemaan vetämättä.. jos laittaisi kaikki aikuiset, ehkä ne sitten innostuisi? Surihan vetäisi oli lupaa eli ei, mutta kun ei oikein toinna laittaa kasvavaa koiraakaan eteen.