Oujeah! Tänään pääsin aloittamaan hienon Nutrolinin FB-sivujen kautta arvonnassa voitetun Canistempus-treenikalenterin täyttäminen. Käytiin maneesilla upeassa karjakoiraseurassa treenaamassa. Taimin kanssa päästiin tekemään paikkaistuminen ja -makuu putkeen kaverin kanssa. Sitä on odotettukin. :) Hyvin meni, oikein hyvin. 

Suuntia tehtiin niin, että alustojen välimatkat taisi olla jo oikeat, mutta merkki oli vielä lähempänä mitä oikeasti. Mutta ne oli hie-no-ja kertakaikkiaan, oikein hyvää keskittymistä ja oikeaa suuntaa meni. Merkkejä erikseen. Ruutua tehtiin pikkuhiljaa taas minun hilautuessa kauemmas ja kauemmas, muuten hyviä ja nopsia menoja, mutta yksi hukka sille sattui. Ruudun loppua käskytyksillä, ei liikahtanutkaan liikkurista, mutta hyvin lähti käskyllä. Tehtiin myös jäävä-salama putkeen käskytettynä ja palkoitta; järjestys maahan - istu - seiso. Asennot oikein. :) Seuraamista pitää vähän petrailla. Tunnari tehtiin myös kokeenomaisena, oli nopea ja varma. 

Arvi seuraili ja teki kokeenomaisesti välipalkatta liikkeestä maahanmenon, luoksarin, seisomisen, kaukot ja noudon. Hyvin kestää joo, mutta pitää treenata sitä vapauttamattomuutta, jos se hillitsisi sen ääntelyn ja antaisi keskittymiseen lisäpontta. Nyt alkaa Arvin koetreenaaminen.