Ihana kevät alkaa oikeasti tulla: valo on lisääntynyt ja mieli taas huisisti virkeämpi. Niinpä sitä käännettiin katse kohti tulevaa, ja suunnitellaan tokon jatkoja.

Taimille haluan ruudun ja tunnarin nyt taas ohjelmistoon ja saada ne pikkuhiljaa kesää (<-- ollaanpa sitä nyt iin positiivisia) kohti etenemään. Jossain vaiheessa voisi hyppynoutoakin alkaa ottaa ohjelmaan. Taran kanssa ruutu pitää saada kondikseen, tunnari on jo niin voiton puolella, että se ei liene ongelma. Arvin kanssa fiilistellään, ja jos siltä tuntuu, voidaan joskus ehkä kokeissakin käydä pyörähtämässä, mutta se on ihan Arvin mukaan etenevä asia.

Otin Taran kanssa pihassa ruutua. Aluksi teki paremmin, toistojen myötä tuli haukku ja epätarkkuus. Onko se sitten ruudussa sama kun tunnarissa, eli toistot huonontaa sen keskittymistä. Voihan sitä alkaa kokeilla tuota ruudun tilaa, ottaa suoraan pitkästä matkasta ja katsoa, miten se toimii, eikä teekään juuri niitä toistoja. Tänään nimittäin ensimmäiset ruutuun menot oli hyviä. Tunnaria tehtiin kaksi, vääriä kapuloita oli liuta enemmän kuin normisti, nämä meni hyvin.

Taimin kanssa tehtiin myös ruutua, lelu oli piilossa. Hyviä menoja oli laukaten, mutta ei räjähtävästi juosten. Noihin voisi ottaa ryhmätreeneissä sellaista, että joku vie lelun ruutuun piiloon Taimin nähden, ja päästän Taimin sitten juoksemaan ruutuun. Tunnaria tehtiin niin, että laitoin oman taas väärien eteen selkeästi, ja kun se haistoi, naksautin. Silti se meni haiselemaan vääriä, muttei ottanut niitä vaan näytti etsivän omaa. Naksautin aina kun se haistoi ja oli ottamassa omaa, eli ei tarvinnut tuoda minulle (vaikka kyllä se silti niitä aina toi), ja etsiminen tuntuikin vahvistuvan tällä kertaa hyvin. Ihan lopuksi piilotin vielä oman, ja Taimi sai etsiä sen. Hyvin meni.

Arvin kanssa tein seuraamista, joka oli hurjan hyvää. Arville minun kävelytempo pitää olla huomattavasti hitaampaa kuin vaikka Taimille. Se vaan näyttäisi toimivan sillä tavalla paremmin. Käännöksetkin oli hyviä. Tein tunnarikapulalla noudon palautuksia, ja hyvin kesti ällökapula suussa.