No mitäs on sitten tiistain tehty. No, ainakin paranneltu polvea, joka otti ja turposi hiihdosta. :D Nyt se alkaa olla kuosissaan, ja tänään jo päästiin (Surin onneksi) lenkille. Kotona on puuhasteltu pikkuhommia. Taimi ja Suri pujottelee jalkojen välistä jo aika hienosti. En jaksa opettaa peruuttamalla, siihen palattaneen joskus. Lisäksi "runda"-tempussa Taimi alkaa olla haka, pitää vaan targetti häivyttää pois. Surikin on jo hiffannut vähän takapäätään. Suri myös peruuttaa jo sohvatyynylle ihan ok, eli tavoitteena on senkin kanssa päästä sohvalle peruuttamiseen, joka Taimilta sujuu leikiten. Ja joo, on Tara ja Arvikin päässyt  temppuilemaan vähäsen. :)

Taimin kanssa on tehty vähän kaukoja, ne on ihan entisellään, siis ihan hyvä onnistumisprosentti. Käskytystä ja odottelua vaan harkattava, sehän se onkin vaikeinta se liikkuritreeni (kun ei niin hirveän usein pääse sellaiseen). Jääviä pihassa, on vaan kovin liukas nyt tuo pihatie, ettei oikein natsaa tehdä. Mutta keksittiin sitten hankikanto tässäkin. ;) Tai ei siis tässä vaan ohjatussa: sitä tehtiin viereisellä pellolla. :D Hanki ei ihan kanna normisti, mutta siitä, missä lumilinko on vahvistanut hankea, kantaa hyvin. Tänään siis merkkiä ja ohjattua, jossa oikeat suunnat löytyy, mutta niin ikään sitä kokeenomaista ja liikkuria..

Suri taitaa osata sekä istua, että mennä maahan käskystä! Ainakin se erotti ne tänään tehdyssä kokeessa, ja voinen siis sanoa,  mitä Suri 8 kk osaa: istua ja mennä maahan käskystä. ;D Se on myös alkanut kypsyä keskittymiskyvyn kanssa, ja se tarjoilee ja yrittää aika kivasti jo juttuja. Saanut selvästi itsevarmuutta. :) Tuntuu hyvälle tehdä sen kanssa, mitä sitten tehdäänkin.