Arvi starttasi tänään kolmen startin verra Kuopion kisoissa, jotka olivat samalla Lappalaiskoirien rotumestaruudet, joten paljon oli lappalaisia ja tuttujakin liikkeellä.

Ensimmäiseltä radalta tuli hylky. Koitin ohjata putkeen, mutta A-este nyt vaan oli niin houkutteleva, että sille oli mentävä. Sateen kastelemalla A:lla Arvi vähän liukastui, eikä myöhemmin mennyt A:lle. Keppien aloitus oli 90-asteen kulmasta suljettuun kulmaan, joka onnistui nappiin. Kontaktitkin olivat hyvät.

Toinen rata oli omalla tavallaan haastava, mutta tuntui kyllä ihan mukavalle. Tältä radalta tulikin 0 virhepistettä, mutta yliaikaa sitten reilut 5 sekuntia - voittajakaan ei päässyt alle ihanneajan... Kepeille oli taas pitkä vienti suljettuun kulmaan, johon annoin Arvin itse hakea. Kontaktit taas hyvät ja nopeahkot. :) Jes!

Kolmas rata oli hyppyrata. Tässäkin tuli valitettavasti hylky, kun välistäveto ei (ennakko-odotusten mukaan) onnistunut, ja hyppy siis väärältä puolelta. Vaadin Arvilta sitten yhden välistävedon, kun ne on sille vaan niin nou-nou, että tajuaisi, että niitäKIN on tehtävä. Kepeille oli taas vienti avoimesta kulmasta, ja se onnistui! Voittaja olo!

Summa summarum, meillä on nyt taas ihan selkeä opeteltava asia: välistävedot, ja mielellään nopeat. Laitan myöhemmin mahdollisesti videoita näytille. Hyvä mieli jäi kisoista, sillä hylkyputki on nyt katkaistu, ja ainesta olisi ollut vaikka mihin niitä pieniä virheitä lukuunottamatta!