..kera Marian ja shelttipoikien. Otettiin ihan pari teematreeniä: takaakierrätyksiä ja keppien aloituksia.

Ensimmäisessä takaakierrätystreenissä Taimi vähän mietti, että mikä juttu tämä olikaan, mutta sen jälkeen takaa kierrot onnistuivat todella mukavasti. Hyvin se kulkee noissa lähelläpyörityksissä. Varsin olin tyytyväinen, nyt vaan lähiaikoina vahvistusta tälle treenille, niin jäisi vielä paremmin mieleen.

Keppejä otettiin avoimesta ja suljetusta kulmasta esteen pari takaa. Suljettu on nakkipala, mutta avoimessa oli menoa ajoittain liikaa, jolloin ajautui toiseen väliin. Jätin vaan palkatta, ja otettiin pari onnistunutta. Otettiin myös niin, että Maria oli namivahtina keppien jälkeen, ja kova hinku sille syntyi kepeillä. Nauru Meinasi jättää viimeistä väliä tekemättä, aika odotetustikin, mutta kun korjattiin vaan, niin lopulta se maltti löytyi. Se ei yhtään ottanut nokkiinsa niistä epäonnistumisista. Nuorempana se ei oikein välittänyt siitä, että joku on palkkaamassa, mutta nyt kun este on tuttu ja varma, niin tuo on oikein hyvä treeni sille.

Loppuun vielä vauhtirata, jossa yhdistettiin treenin teemat. Ja olisi ollut niin kova meno taas, että aluksi meinasi oikoa takaa kierrot, mutta korjattiin ne. Sitten meinasi juosta puomin läpi, korjattiin se. Sitten aloitti kepit toisesta välistä (avokulma) ja taas päästiin korjaamaan. Mutta kaiken kaikkiaan se kesti korjaamiset, palkkasin puomilla pysäytyksestä, ja oikein kivasti se sitten lopulta meni. Uusia ideoita syntyi - just nuo kepit että joku on palkkaamassa, ja vauhtiradoilla tarkkana puomin kanssa, puomille voisi joskus lopettaakin radan  ja palkata sillä extraherkulla. Jep, näillä jatketaan.