Käytiin treenaamassa Tiinan ja Teijan kanssa. Ensin Taimille paikallaolot, ne ok, paitsi maahan toisella käskyllä --> treeniin.

Arvi teki vähän hyppyä, ja sitten ruutua: lelulle, piilolelulle, leluttomaan, lelulle. Arvi on hauska.

Taimille häiriökaukoja, hyvii. Luoksetuloa, suoria, seisomisia, kokonaisia.. suoria. Hyvin nämäkin ja ketterästi. :) Ohjattu, josta ensin merkistä palkka, oli tosi riehakas ja nopsa. Sitten merkki ja nouto, hirmu hyvä!

Sitten oli tarkoitus tehdä parit metallin nostot ja hetsattu palautus, ja se olisi ollut siinä. Vaan Taimipa päätti, että metalli ei suuhun mene! :O Kun yritin tarjota, se hyvä ettei purrut hampaita oikein yhtee. Yritettiin sitä hetsattua palautusta, mutta ei edes se! Se oli ihan maheton! No, otettiin sitten loppuliikkeeksi kokonainen, hyvin onnistunut ruutu, ja metallia nyt sitten tehotreeniin. Mikä siinä oli, kylmyys? Hiekka ja kylmyys? Muu, mikä?

Tara teki hyvän luoksetulon, ja muutaman ruudun, oli hieno. Tara saa osallistua täällä järjestettävään toko-cupiin, ja katsellaan sitten niitä virallisia, jos tuntuu. Mutta siinä cupissa olisi jo aika hauska projekti sille, eka kisa on tasan viikon päästä omalla maneesilla.