"Taimisto" sijaitsee pienessä talossa Kalkkisissa Päijät-Hämeessä. Pientä taloa pyörittää Laura, ei niin tunnettu kuin preerialla sijaitsevan kohteen kaima.

Eläimet ovat the kiinnostuksen kohteeni. Niiden lajinmukainen ruokinta, hoito, hyvinvointi, käyttäytyminen.. Vapaa-ajanviettotapana koiraharrastukset ovat juttuni. Agility, toko ja pk-jälki kuuluvat repertuaariin. Samoin haikailen Joensuussa pidettyjen etsintätreenien eli Hukkaharkkojen perään. Se oli ihanaa, ja siitä löytyi taas jotain uutta ja mietittävää. Näyttelyissä pyörähdellään välillä, ja kaikken muuhun mahdolliseen ja mahdottomaan pyrin myös osallistumaan. Mitä enemmän oppii, sitä vähemmän tietää. :) Koska olen maaninen harrastaja, koirat tulevat meille harrastuskoiriksi, kuka enemmän ja kuka vähemmän.

Haaveilen lapinporokoirien pienimuotoisesta kasvatuksesta, ja ensimmäinen pentue saadaan toivottavast ialuilleen keväällä/kseässä 2011. Kasvatus ei varmaan tule olemaan kovin suurta näillä näkymin, pentue kerrallaan. Haluan koirista laajalti tietoa, mutta myös tuntea käyttämäni koirat. Kaiken ei tarvitse olla paperilla olevaa. 

Yhteyden saat minuun sähköpostilla: laura_ok_ @ hotmail.com.

Laura

1294524067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e