Tiistaivakkari. Käytiin tekemässä ennakkoon pari ruutua (hyviä!) pallopalkalla. Tehtiin myös pari kertaa kepit ja keinu, jossa se kontaktinotto on kyllä vähän hakusessa. Pysähtyy, muttei tajua laittaa tassuja maahan saakka. Tätä siis edelleen paljon treenattava. Kyllä se paikka sitten taas löytyi, ja keinulta lähdöt ovat kivan räjähtävät. Erillisenä tein myös puomia, jossa välillä annoin Taimin juosta itsenäisesti kontaktipaikalle ja jäin itse siis puoleen väliin puomia odottelemaan. Hyvin haki.

Treeneissä tehtiin taas seuraavaa estettä ennakoivaa ohjausta, ja useita takaaleikkauspaikkoja. Ja voi että Taimi irtosi näille hyvin, ei niin kun mitään ongelmaa. Se oli taitava! Tuli tosi hyvä mieli. Tehtiin kolme erillistä pätkää, ja jätin viimeisen väliin kokonaan, kun oli mennyt niin hienosti. Sivussa tein kaukoja ja pari noudon palautusta.

Arvi liikkui tänään hyvin. Sille takaaleikkaukset eivät olekaan mikään ongelma olleet. Vähän se jäi passailemaan välillä ja odottamaan, että minne mennään, vaikka olisi voinut irrota jo aikaisemmin, mutta kiitettävästi meni joka tapauksessa. Pitää vaan itse muistaa saattaa vähän pidemmälle eikä jäädä passailemaan, jolloin ei molemmat sitten passata.