Eilen aksailtiin tiistaivakkarissa. Arvi teki medeillä, niin kuijn olen ajatellut nyt tehdä. Vauhtia ja intoa oli, mitä olisi voinut tässä harkassa olla vähemmän onnistumisen kannalta. Ei mennyt kuin strömsöössä, lopulta vaan tehtiin jotenkin, että päästiin eteenpäin. Hyvä harkka, Arville vaan liikaa. Taimin kanssa sen sijaan ihan ok, kaikki jutskat onnistui. 90-asteen avoin keppikulma vaan on nounou, ja sain sentään ideaa sen opettamiseen. JOSpa se lähtisi taas siitä etenemään. Suri kävi maneesissa pussailemassa ihmisiä.

Tänään jälkeiltiin Tiinan ja koirien kanssa. Taimi pääsi tekemään esineruutua, nostatin nyt vain kaksi. Hirmu hyvä irtoaminen ja työskentely, ei näissä mitään. Jaavan estintöjä odotellessa tokoiltiin tiellä, tehtiin kaukoja. Tekniikka on nyt parantunut, mutta edelleen jos ei mieli ole ihan 100% mukana, ei kuuntele onko istuminen vai seisominen kyseessä. Surin jälki oli pitkä, oli kulmia, tyhjiä jne. ja ikää esineruudun+pienen lenkin verran. Hyvin meni. :)

Jälkikirjoitus. Tämähän oli Surin 15. jälki, mikä ei ole lainkaan hullummin, koska ajattelin ettei ihan näin paljon edes syksyllä keretä. Ja nyt  on kulmia ja vähän tyhjiäkin mukana.