Mentiin jälleen hallille vähän etuajassa ottamaan keppejä ja keinua tällä kertaa myös. Kepit meni erittäin hyvin, aloitukset putkesta tai putki keppien jälkeen. Keinulla teen nyt niin, että pyydän Taimin ottamaan "koske" sanalla kontaktin, ettei hyppisi yli. Minä en oikeen koskaan päässyt yksimielisyyteen itseni kanssa miten keinun tekisin, mutta mennään nyt näin. Pitää vielä miettiä.

Itse treeni meni hyvin, Taimi oli inasen vaisu, mutta veti treenit kyllä loppuun eikä edes jäänyt harmittamaan. :D Tehtiin alkuun pieni hyppy-putkiharkka, sitten ratapätkä, jossa oli kepit. Se meni tosi hienosti. Taimi aloittaa kepit todella hyvin ja voin vaikka leikata takaa kepeillä, silä ei ole mitään väliä. Voi että noista kepeistä jäi hyvä mieli. Loppuun vielä sellainen pätkä jossa oli puomi. Se olisi voinut olla hippusen vauhdikkaampi, mutta tosiaan tämän päivän mukaan se meni ihan hyvin. Tehtiin loppuun vielä muutamat keinut. Taimi ei pelkää keinun rämähdystä, mutta se vaatii vielä paljon toistoa alle, kun ollaan tehty kokonaisuudessaan sitä ihan tosi vähän verrattuna muihin esteisiin, se ei siis ole vielä mitenkään automaattinen este.

Arvista ei voi taas muuta kuin hehkuttaa. Irtoamiset irtosi, takaakierrätykset meni itsenäisesti tosi hyvin irroten. Välistävedotkin olivat minusta aikaisempaa paremmat, ihan ei niin hitaaksi heittäytynyt kuin joskus niissä on. Ohjaaminenkin tuntui niin kevyeltä, kun koira luki rataa. Pitää aina vaan muistaa kun on kaksi niin eri tasoista koiraa mukana treeneissä, että kalibroi aivot oikean koiran asentoon.