Tänään meillä oli oman agilityryhmän kanssa ylimääräinen treeni Korkeavireen jo tutuksi tulleessa hallissa. Mukana minulla Suri, sillä Taimi kokeilee huomenna taas agilityssä kisaamista.. Suri oli jokseenkin mahdoton. Ihan hirveä nuuskinta päällä, ei ole ennen ollutkaan noin voimakasta, ei edes silloin ekalla kerralla. :/ Liekö jotain ihanaa ollut siellä. Joka tapauksessa tehtiin A:n ja puomin alla olleita putkia, ei niissä ongelmia. :) Ja hyppy+kontaktin alla ollut putki -comboa, Suri oli niissä aika pätevä, vaikka tälläistä ei ollakaan tehty. Lähti tosi hyvin hakemaan putkia, vaikka vienti oli pitkä. Odottamista eli paikallaoloa pitää nyt oikeasti alkaa treenailla. Oli vähän kuumottavaa yrittää saada pysymään se lähdöissä, kun olisi mieluusti juoksennellut milloin minnekin nuuskimaan tai muuta touhuamaan. Kierrokset nousi muutenkin taas kehuessa niin, että keskittyminen heikentyi entisestään. Siksikin olisi hyvä olla selkeä, eli odota on odota, ja hommat on hommat. Ekaa kertaa tehtiin myös pussia, sillä omalla hallilla pussissa ei ole ollut kangasta herra ties miten pitkään aikaan. 

Takakentällä käytiin tekemässä puomin alastuloa, ja siinä vähän päivän ongelmaa, eli kun koira ei pysy hetkeäkään paikalla, niin se vähän hankaloittaa. Lisäksi se nuuski taas ihan järkyttävästi, ja ei ollut moksiskaan, kun en huomioinut sitä. Ei siis toimi. Voisi sille joku kerta kyllä ihan asiallisesti huomauttaakin siitä, että olikohan se lupa huuhailla omia... Rengasta tehtiin myös matalana, ekaa kertaa muuten. Kivasti haki, tätä lissää. Treeni oli siis kyllä kaiken kaikkiaan kiva, Surilla vaan kierrokset ja hommat vähän omissa sfääreissä, mutta saapihan tuota vauvoilla ollankin. Kyllä se sieltä vielä tulee, parempi näin kun vaan muistaa olla hermostumatta turhia, kun hirveesti ei voi vaatia. 

Taimi tokoili laidalla pikkuisen. Kaukoissa sitä eilistä etenemää, eli istu-seiso -vaihdossahan. Vähän saattaisi vaikka melkein itkettää. Korjaus kun näytti toimivan, niin sitten tulee uusi ongelma, ei nimittäin minusta tuo vaihto ole ennen se ongelma ollut. No, ei me vittiläinen luovuteta, nyt vaan tehosyynissä edelleen, ei mitään sinnepäin -juttuja hyväksytä. Muutenhan neitokainen oli varsin pätevänä edelleen. :) Seurasi todella makeesti, jäävät hienoja, merkkiä käsiavulla, ja sitten itse hakien oikeaa paikkaa. Nyt tykkään ja kovaa! Noutoa vinoista suunnista, jossa haettiin eteen suoraan tuloa. Se on vaikea, mutta autoin ihan reilusti, jospa se sieltä lähtisi hakemaan.