Toko (Taimen)

Aloitin hallilla ruudulla. Kaksi lähetystä melko pitkästä matkaa, vauhti ruutuun oli erinomainen. Taimi juoksi korvat luimussa l. ei himmaillut. Very nice. Agitreenin loppuun otettiin paikkamakuu 3 min. piilossa. Alkuun oli vähän häiriötä, Taimi hiimaili itsensä vähän vinottain kohti ovea (ei edennyt mutta siis sivusuunnassa oli kääntynyt muutaman asteen), josta olin mennyt piiloon. Perusasentoon nousussakin oli toivomisen varaa, joten laitoin uudestaan maahan, menin hetkeksi piiloon, tulin, kun se oli hienosti ja rauhallisesti paikoillaan, pyysin perusasentoon ja nyt sitten sai palkankin. Voisi tehdä pari paikkamakuuta nyt melko pienessä häiriössä, nostaa vaan varmuutta ja levollista oloa.

Agi

Treeni oli kiva, esteitä ei niin hirveästi, mutta samoilla esteillä pyörittiin usein. Muistamisessa ei ollut juuri itsellä ongelmaa, koiran (Arvin) kulkemaan saamisessa kylläkin. Ei sillä etteikö se pystyisi vetämään tuollaisia harkkoja ihan kivasti, mutta nyt ei lähtenyt oikein kulkemaan. Toisella kierroksella jätin homman pian kesken, tein vain kepit leluvauhdeilla. Joko tässä on nyt ollut Arvilla tälläinen kausi, kun viimeeksikin on vähän siltä tuntunut, tai sitten oma keskittyminen oli hakusessa monistakin syistä. Ei vaan kauheasti nappaa, kun on kisat perjantaina. Saankohan sitä yhtään sytytettyä... pitää toivoa tilavia ratoja. Tein hallin pihalla seuraamista, ja se oli taas ihan tosi hienoa. Paikka ja intensiivisyys on ihan huippuja. Jospa tässä keväällä - kesällä mentäisiin Arvinkin kanssa tokokokeisiin, möllejäkin on parit tiedossa toukokuussa.

Taimin kanssa tein lyhennettyä ja muokattua rataa. Leikittiin porokoiraongella, Taimi oli ihan hurjana leluun. :D Tein keppejä onkipalkalla ja hyppyä onkipalkalla. Treenit muuten ihan ok. Loppuradalla treenattiin kontakteja, oli hauskaa.