Otin koko kolmikon mukaan hukkiksiin, kun en vaan raaskinut jättää Arvia ihan yksin kotiin. :´) Mie oon niin pehmo. Taralle tehtiin ihan kohtuullisen mittainen etsintä, se oli revetä riemusta aluksi. Hienosti löytyi ukko, ja ilmaisuhaukku oli kyllä intensiivinen ja Tara niin tyytyväinen siinä haukkuessaan.

Arville oli pieni etsintä. Itse ajattelin, ettei sille ole pakko tehdä kun noita koiria minulla kuitenkin on muutama.. mutta kerran se oli mukana, niin toki sille sitten tehtiin oma etsintä, johon haastetta toi nuori Kasper-herra, joka kävi moikkaamassa kesken etsinnän. Arvi oli liikuttava, kun se jäi aina odottamaan minua ennen kuin jatkoi matkaa. Tykkään tästä piirteestä kovin! Kuitenkin se lähtee hajuja tarkastamaan päättäväisesti mutta rauhallisesti, mutta se haluaa tehdä yhdessä töitä. Mammanpoika.

Taimille oli pienehkö etsintä, johon haastetta toi maasto. Sillehän ei ole kovin paljon valmiiksi tallattuja maastoja, mutta nyt tehtiin alueelle, jossa oli muut koirat jo etsineet. Maalimies haukutti ennen metsään menoa. Taimi aloittikin hyvän haukun itse maalimiehelle tultuaan. Sitten se vähän haisteli maata, ja maalimies antoi pyytämäni vihjeen, jolloin Taimi jatkoi haukkumista ja menin sen luo kehuen. Taimi vaikutti tosi reippaalle. :)