Treenaamassa tällä kertaa Heljä koirineen sekä Riikka Ajan ja Morran kanssa. Tutustumassa kävi myös Laku, (Chevrott's D?). Hyvin reipas ja kaunis tyttönen! Aloitettiin hommat koularikahveilla. 

Tara sai tehdä kunnon häiriössä, mikä teki sille erittäin hyvää. Se menikin sellaiseksi hyperiksi, mutta ei ollut oikeastaan hämillään. Seuraaminen välillä sitten kuitenkin unohtui, mutta se ei ollut niinkään herkkänä, vaan enemmän innokkaana niissä kohtaa. Tosin helpotin itse omalla käytöksellä, en ollut kuin kokeissa. Seurautin sitä aika paljon, välillä palkkaa, välillä ei, välillä kehut ja rapsut, vaihdellen. Luoksarin maahanmenoja tehtiin useita. Loppuun kaukoja, joissa häiriö näkyi taas seisomaannousuissa, jotka edisti ihan törkeästi verrattuna viime aikoihin. 

Taimin kanssa aloitettiin luoksetulolla. Tehtiin joko pelkkää seisomista, tai sitten sekä seiso että maahan. Erittäin hienoja pysähdyksiä molemmat!  Kiva, että ne oli muistissa sillä noin hyvin. Tunnaria tehtiin kokeenomaisesti. Ekalla kerralla nuuski ja nuuski ja nuuski, ja lopulta kun oli ottamassa omaa, kehuin hiljaa avuksi. Toinen sitten jo nopeampi. Vaikka eihän tarvitsekaan olla nopea - onhan se todella ihanaa, että se vaan nuuskii ja etsii, eikä lähmi, lärpi eikä heittele niitä vääriä. Loppuun kakeja. Alkuun pari seisomista, ja seiso-istu-vaihto. Sitten kokonainen setti. Vaihdot kuin kotona, mii laiks. Mii laiks ö lot!