Heh, eilen oli kyllä niin aktiivinen ja atleettinen olo Renkomäen treeneissä puurtaessa Tiinan ja Minnan kanssa. :D No joskus näinkin, ja onhan se tiedonjakaminenkin tosi tärkeä osa tätä koiraharrastusta. :D Hyvässä tunnelmassa siis vähän jotain pientä puuhastelua. Taimille ensin suuntia, kun ohjattu ei ole ollut täällä ihan parhaassa terässä. Ja nyt oikeasti tajusinkin, miten liukas lattia hallissa on. Ravi siis passasi tänään ihan hyvin vauhdiksi, välillä koitti laukkaillakin, mutta liukastelu oli sitten kyllä mukana kuvioissa, ja käännökset kyljellään liukuen toki. Ei nyt niin hirveän kiva. Mutta kun kokeessakin on kuulema liukas alusta, on ihan hyvä tehdä täälläkin ja toisekseen sitten tyytyä siihen raviin myös, jos koira kokee sen paremmaksi. Jäävät seuraamisineen oli ihan näppärää, ja loppuun hieman hakusessa olevia kaukoja. Niin että juu.

Suri surriainen teki vähän pertsoja ja seuraamista, jossa edettiin ehkä pikkaisen, huippua! Noutoja, kapulan tuontia kohti ja nostelua. Eli ts. samassa pisteessä. Kotihommiin nyt hemmetti se luovutusasento. Joo joo, joskus joo. :D Suri oli kyllä minusta aika hieno siellä, ja se on niin kiva siro sirputin, että ihan vaan siitä ilosta on mukava puuhastella. :) Taimille vielä loppuun takahäiriökaukoja, vähän paremmin, mutta nytpä vaihto istu-maahan oli todella hakusessa. Suhteellisen voittaja olo, sillä sehän ei ole kuin vaihtojen aatami ja eeva, eli siitä lähdetään. Jes, onpas hei hienoa!!!  

***

Laitetaan tännekin, jos joku lukija tai hänen tuttunsa olisi vailla lapinporokoiraa. Sijoittaisin lapinporokoiran narttupennun 31.1.2012 syntyneestä pentueesta mielellään Hämeen seudulle, tai tähän lähialueille, mutta matka toki ei ole se tärkein, jos yhteistyö sujuu! Kodilta odotan sitä, mitä ennenkin: tykkäät liikkua ja reippailla ulkona koiran kanssa, kouluttaa ja treenailla omiksi ja koiran tarpeksi jotakin, olet tutustunut rotuun, ja tiedät, että sellainen voisi olla se oma juttu. Lisätietoja saa minulta, kysele rohkeasti: laura_ok_ (at) hotmail.com