Tiinan kanssa eilen taas ahkeroitiin tokoa, onhan se jo ihan tapa... tosin oli puhetta, josko jälkeä ottaisi väliin.. Voisi olla ihan kiva, kun alkaa vähän ideat loppua tokon kanssa. :P

Koska tosiaan ei ollut mitään tiettyä ajatusta, mitä pitäisi treenata, otettiin koetreeni sekä Arville että Taralle voittajan malliin. Paikkamakuut ihan ok, ei täyspitkiä. Arvi otti pörriäismoodin paikkamakuuseen mennessä, mutta onneksi se saikin sen nollattua. Ei ole maneesissa ollut sitä ongelmaa, mutta se on pari viime päivää kotona ollut ihan raukka taas. :( Ei halua olla pihalla, vaan seisoo ovella läähättäen - olisiko ottanut ampparin kiinni tai jotain, kun ei se aiemmin ole pihalla ollut noin pahana, vaan viihtynyt ja jopa nukkunut siellä. Mutta siis paikkamakuun aikana homma nollautui, ja Arvi oli muutenkin suht rauhallinen ja hiljainen, eikä edes pälyillyt ötököitä. 

Taran seuraaminen oli alussa ihan vähän sellaista pälyilevää, mutta suht hyvin pysyi matkassa. Paransi matkalla. Liikkeestä istumisessa ei mitään. Luoksetulon seisominen ihan huippu, maahanmeno ei, vaan hyvin valuva. :P Ruutu hyvä, paitsi että nousi minun kääntyessä oikealle päin kohtikävelystä. Komensin takaisin alas, ja loppu sit hyvin. Tauko. Tehtiin loppu typistettynä: tavallinen nouto ok, tunnari ok, kaukoissa meni ihan plörinäksi, kun piti alkaa vahtihaukkua muiden mukana ulkona liikkunutta autoa tai muuta. Mutta tehtiin vielä lisäliikkeitä, ja ne sitten oikein tyylipuhtaasti, kun möröt oli unohdettu. Taralla ei siis oikeastaan ongelmaa, lisää koetreeniä ja sen voisi kyllä viedä kokeeseen. 

Tara palkkautuu hyvin kehuilla ja tekemisellä, joten ei ole ollenkaan turhaa iästä riippumatta näihin asioihin kiinnittää huomiota! Varsinkun kun Taran kanssa on tehty ajan kanssa ilman päämäärää ja tavoitteita kuitenkin niin, että se etenisi siinä samalla, on tulos aika kiva. :) Ja Tara-kalsarisankari on niin liekeissä.

Arvin kanssa seuraaminen ihan ok, jossain vaiheessa katsoi kärpäsiä kun ohiteltiin niitä, mutta sitten unohti ne. Liikkeestä istumisessa tajusin, ettei olla sitä vielä hirveästi ilman apuja tehty, eli treeneissä pitää nyt tehdä. Lenkillä on saatettu tehdä, ja siellä menee, mutta treeneissä varmaan tulee ne ensin opitut helpommin sitten esiin. Luoksari ihan supermainio, paitsi vähän äänteli. Mutta seisominen paras ikinä, viime treeni auttoi? Sitä jatketaan. :) Maahanmeno on edelleen hienon näyttävä. Ruutu oli ihan super kanssa. Juoksi korvat lintassa rakettina, hyvään paikkaan stop ja maahan. Loppuun ei tehty, koska eihän sitäkään sitten oltu tehtykään sitä loppuosaa sen kanssa aiemmin, onneksi tajusin ajoissa. :D  Nouto ok, tunnari ok, otti hetkeksi väärän muttei aikonutkaan tuoda, ja kävi uudelleen haistelemassa, ja oman ihana "homoliiketuonti".  Kaukot ihan peeseestä, mutta en muuta odottanutkaan. Niiiitä lisää ja just häiriöillä ja liikkurilla jne.

Paljon on Arvilla hyvää ja valmista, ja osittain keskeneräisiä liikkeitä. Kyllä siitä vielä kalu saadaan. ;)