Oltiin yhteistreeneissä tänään. Taimi oli ihan onnessaan taas treeneissä. Kontaktit menivät tosi hienosti, ja se oli koko ajan itse menossa joka suuntaan, missä nyt vaan esteitä näkyi. Pujottelutkin menivät kivasti. Tehtiin sylikäännösharkka, joka sujui mallikkaasti ottaen huomioon, että sitä tehtiin ensimmäistä kertaa, tai yleensäkään mitään tuon tyyppistä.

Arvilla meinasi kunto vissiin loppua kesken, tai jostain syystä taas vähän meni välillä tahmeaksi meno. Ensin tehtiin sylikäännösharkkaa, josta avoimeen keppikulmaan oma-alotteisesti - nämä menivät vielä ihan normaalisti. Kontaktit meni hyvin, ja otin välistävetoja palkkaamalla jokaisesta kohtitulosta. Ei tosiaan paras vauhti ollut, mutta ihan hyvä treeni saatiin kuitenkin.

Tara teki lopuksi vielä ruutua. Ensin tyhjään ruutuun lähetys, pysäytys ja maahanmeno. Jäi vähän liian etualalle. Sitten tehtiin kupille lähetyksiä 3 tai 4, ja sitten taas tyhjään ruutuun, nyt onnistui nappiin. Lopuksi vielä lähetys kupille piiiitkästä matkasta. Sen jälkeen otin ruudusta lähtöjä, ne oli vauhdikkaat ja hyvät. Nyt on raatomaisia koiria lattioilla. :)