Tänään käytiin aikalailla australia-alkuisessa seurassa sekä karja- että paimenkoirien kanssa siis.

Taimille oli vuorossa koetreeni. Suunnitelma oli seuraaminen, luoksetulo, hyppynouto ja tunnari. Seuraaminen hyvin, luoksetulon alku hyvin, ja kesken luoksetuloa sitten napsahti hetkeksi sähköt poikki ja pimeys maneesiin. Tai siis ainoastaan maneesista meni valot, pihalla oli. Tehtiin vähän sokkona se hyppynouto, ja palautus oli vaikea, Taimi meni ensimmäisen hahmon luo eli Maridalle meinasi palauttaa, kun eihän se riepu nähnyt minne mennä. Pihalla tehtiin tunnari, jossa oli sitten vähän sekoilua, vaikka oma sieltä käteeni tulikin. En antanut loppupalkkaa vielä vaan palkkailin muuten, kun ajattelin ottaa valossa uuden setin.

Valot palasivat ja tehtiin vähän ajan päästä ensin suora luoksetulo, sitten pysäytyksillä. Tunnari, jossa oma oli hassu ohut ja tummempi kapula, jota Tami ei meinannu hiffata. Mutta kun se sitten vihdoin meni sen päältä, reagoi heti ja voimakkaasti omaan ja toikin sen nätisti. Viimeiseksi hyppynouto, jossa perusasennon vajautta huolimatta hyvä. Paikallaolot loppuun vielä niin siinäpä sitä. Hirmu hyvä vire, vähän piipitystä kyllä, mutta muuten oikein kehupalkkautuva hippiäinen oli mukana. :)

Arvin kanssa pieni koepätkä, jossa kertaakaan vapauttamatta liikkeestä seisominen, kaukot, liikkeestä maahan ja hyppy. Välit seurautin. Aikasta toimiva juttu oli, alkuun vähän piipitteli, mutta muuten jännite säilyy ja hiljaisuus oli muuten melko hyvää. Tämä sopii Arville kyllä.