Kun Tiinan kanssa saatiin kerran mestari-idea maastopäivästä, se piti tietenkin toteuttaa. Käytiin talsimassa ensin jäljet vanhenemaan, minä Metelle ja Tiina Surille. Surille aika suora, loivia kaarroksia, pitkä. Tyhjiä 1 tai 2 satunnaisesti.

Seuraavaksi mänthii mehtää tallaamaan esine-etsintäalue. Tallattiin ja tehtiin sitten vähän hakuharkkoja. Pennut etsivät sunnuntaikävelynä kahdesti molarin. Surilta pääsi ekalla kerralla yksi mörklhaukku, mutta heti riensi Tiinan luo. Se oli myös kovasti jossain hommissa, vaikkei koskaan tälläistä ollut tehnyt. Seuraavalla se jo hyvä ettei risteillyt aluetta, että missä se maalihenkilö nyt on. :)

Kun pennut ja Myrtti olivat etsintänsä suoorittaneet, haki Jaava ensin pari esinettä, ja Taimin vuoro. Kolme esinettä takalaidalta hirveällä motivaatiolla, vauhdilla ja työllä. Tai ei siis hirveällä työllä vaan mahtavalla työllä. Viimeinen lähetys oikeasta reunasta oli kuin olisin pistottanut sen. Siis tauko voi tehdä ihmeitä, kun on perustat kunnossa. Ihan huikeeta menoa! :)))

Suri-suvereeni teki kyllä nättiä työtä jäljellä. Heinä oli vähän pitkää, mikä oli siinä mielessä hyvä että nähtiin taas itse missä jälki menee, ja sai katsella mitä se tekee milloinkin. Sika nätisti otti kaikki askeleet, ja tyhjät nuuskaisi asiallisesti ja tunnollisesti jatkaen matkaa namitetuille. Itseäni toistaen, tällä kaavalla loppukausi.

Loppuun vähän lenkkiä pennut irti kirmaten.

Jälkikirjoitus. Arvi aksaili illalla. Ei ollu toikein mistään kotoisin. Joko sillä ei ole yhtään kuntoa tai sitten se on jumissa. Ei syttynyt juuri ollenkaan, ja oli tahmea. Otettiin aika rennosti ja saatiin jotain tehtyäkin, mutta pitääpä tarkkailla.