Taran kanssa käytiin tänään Joa:n tokotreeneissä. Paikkamakuisiin menot hyviä, ensimmäinen makuu otettiin alokasluokkamaisesti, se ihan hyvä. Seuraavassa, jossa menin piiloon, Tara nousi!!! Ja haisteli maata etsien nameja, DOUH! Palautin pikkupossun, ja viimeinen menikin hyvin.

Itse treenissä yritin tsempata liikkumisia liikkeiden välillä juoksemalla ja namittamalla. Se olikin ihan jees. Seuraamisessa kehuin, jolloin pysyi hyvin mukana yhtä katkosta lukuunottamatta. Liikkeestä istumisessa oli kuutamolla ja seisoi, uusinta hyvä. Eka luoksetulo perusvirheineen, toinen parempi mutta maahanmenosta tuskin tulee pisteitä. :/ Ruutu perseelleen, hämykartioille meni. Saatiin myös oikein hieno ja täydellinen ruutu aikaiseksi, mutta kokeessa pitäisi mennä ekalla. Täydet mahikset siihen on, mutta myös mahikset nollata. Noudot (hyppy ja tunari) tietysti hyviä, kaukoissa mikä parasta, sillä oli ihan oikea vire ja hyvä mieli, vaikka liikkuikin vähintään puoli metriä. Mutta ei ollut kuikelo, joten se oli tosi hieno juttu.

Toisessa pätkässä Tara teki vähän makkararinkiä ja yhden noudon. Paljon on ajatuksia päässä treenien suhteen, katsellaan, mitä saadaan aikaiseksi ennen koetta vai saadaanko mitään. Haistelu ja epävarmuus olivat hallissa jällleen siis mukana. Parkkistokoissa tuntuu jo uudet tullet puhaltavan, mutta hallissa ne ei vielä kanna. Ja kouluttajalla voisi hyvinkin olla jotain uutta ideaa meille, koska varmaan tämä tulee näkymään kokeessakin. 

Taimi ja Arvi pääsi tekemään parkkipaikkatokoa lenkillä. Arvilla seuruuta, jäävät, luoksari, nouto ja kaket. Taiskalla ruutu, seuruu, kaket ja tunnari. Perushuttua, olisi voinut olla tekemättäkin, mutta tulipahan tehtyä :D Se merkki ja idari nyt kehiin perskules.