Otettiin pieniä reenijuttuloita med hundar. Taran kanssa voivoteltiin luoksetuloa, kaukoja, seuraamista, liikkeestä istumista, hyppynoutoa ja palkkaamattomuuta. Ihan mahtia. Kaukot taas takiksella tosi kivasti. Arvin kanssa vähän seuraamista, luoksetuloa, noutoa ja hyppyä. Noudossa heitin Arville narupallon, kun se juoksi kohti minua kapula suussa. Se juokse kapulan kanssa narupallolle, kääntyi takaisin kohti minua ja tuli luovuttamaan kapulan täydellisesti. Voi Arvi!

Taimi teki seuraamista, liikkeestä maahan, suora luoksari, liikkeesti seiso (eli maahan ), omaehtoista noutoa (koska kapula lojui maassa ja Taimi sai idean sitten hakea sen ja tuoda minulle), kaukoja, hyppyä ja seuraamista. Oli ihan hurrjan kivaa - fiilis just oikea! Virheet ei haittaa, kun tavoite on mennä hakemaan se kunnon kisafiilis itselle ja koiralle. :)

Otettiin vielä esineruutuakin. Tara haki yhden esineen, vaikka ei se taas tajunnut, että se esine on se etsittävä juttu, eikä vaikkapa ihminen. Noo, vähän autettuna tuli hienosti esine tuliaisina. Heitin sen uudelleen metsään, ja Tara haki nyt oikein hyvin, ja motivoituneesti toi sen minulle.

Taimille oli takana valmiiksi molemmissa kulmissa maastonväriset esineet, joiden laittoa se ei nähnyt. Ruutu oli n. 40 m pitkä ja 10 m leveä. Etsi aluksi lähempää, irtosi taakse, mutta ei löytänyt vielä ja tuli luokseni. Palkkasin, ja läheti nuudelleen. Taimi lähti sika hyvin uudestaan, etsi aluksi hetken edempää, kunnes lähti päättäväisesti takalaidalle, ja nyt tuliaisina oli esine. Pileet pystyyn! Toivoinkin, että etsimistä tulisi, ja että se itse työskentelisi itsensä taakse esineille. 

Lopuksi lenkkeiltiin yksi ihanimmista lenkeistä evö. Ei ollakaan sitten käyty sitä varmaan sen jälkeen kun Satu ja koirat muutti pois. Nyt on niin väsyneitä koiria, että edes virallinen työnjohtajakoira Taimi ei jaksa vahtia vierestä vaatekaapin siivoomista.