Heljän ja Hallan kanssa treenattiin raviksen parkkiksella eilen. Otin ensin Taran, jonka meinasin treenata etukäteen ennen varsinaista treeniä. Seuraamista alkuun, johon se ei nyt ihan lähtenyt hyvin mukaan, ilmeisesti kun eri ollut muita, Taran mielestä ne ei olleet oikeat treenit. Hehe. Yksi surkea ruutuunlähtysyritys, todella vaisu, juoksi 5 m pysähtyi ja kääntyi. Koira autoon, kateuskortti käyttöön eli Arvi tokoilemaan.

Arvi teki todella hienoa seuraamista ja hyviä käännöksiä. Johan alkoi Taran haukku raikaa autosta. Tehtiin myös luoksetuloja pari. Otin Taran uudestaan, ja yritettiin ruutua, mutta ei niin ei. Onpa varsin hieno tunne, kun ollaan käyty hallilla pilaamassa ruutu nyt taas sitten alkutekijöihin. Miksi hitossa sen täytyy mennä niin. Otsan rypistys Tunnari sentäs oli aivan upean hieno, nuuski kapulat kaksi kertaa nostelmatta vääriä ja toi oman.

Taimilla ensin seuraamista. Luoksetulon pysäytyksiä takiksella, yksi kokonainen tosi hieno, ja yksi takapalkalla vielä loppuun. Ruutuja kosketusalustalla, hyviä. :) Toisessa setissä muutama seisahtuminen ja kokonaisena liikkeenä liikkeestä seisominen. Loppuun nouto jackpot-palkalla. Lyhyt paikkamakuu piilossa, siitä jackpot n:o 2. Varsin ok treeni Taimin osalta, eikä ollut lahnalapanen, vaikka on varsin selvää, että pientä valeraskautta on päällä.

Lopuksi käytiin kolmikon kanssa vähän jäällä juoksentelemassa. Melko täydellinen kokemus, kun edessä on tasaista lumimaisemaa, taivas pastellinsävyinen ja aurinko laskemaisillaan taivaanrantaan. <3