Aamutuimaan agiliidettiin kaikkien koirien kanssa. Arville otettiin taas ysikymppisiä keppikulmia, ja yli ysikymppisiäkin, jotka sujuivat mahtavasti. Samoin kontaktiti olivat siistit ja nopeat. Hurja vauhti taas Arvi-rakkisella oli kentällä, narupallo vaan on niin MUST.

Tara sai tehdä muutamia pätkiä, ja erityisesti kepit sujuivat tänään hienosti. Vaikeasta kulmasta Taralle hieno aloitus, eikä loppuun asti pujottelussa ollut ongelmia.

Taimi teki ensin pujottelua neljällä kepillä, mikä takkusi alkuunsa. Kun saatiin onnistuminen alle, siitä se lähti sitten sujumaan. Laitettiin kuudennet kepit vielä, ja tehtiin viitisen toistoa hienoja keppejä :). Kentällä tarvitsee vielä paljon paljon keppiharjoitusta, että se alkaisi nyt menemään, ja minun pitää olla vähän lähempänä tukemassa kuin takapihalla tehdessä, niin sitten tuntuisi onnistuvan. Lisäksi tehtiin keinua, sekä pientä ratapätkää, missä oli hyppyjä, A ja putki, sekä paikka jossa piti valssata. Otettiin A kylmiltään suoraan radalle, ja se onnistui hienosti! Lopetettiin treeni vielä kun oli ihan sata lasissa, ja vaikka olisi tehnyt mieli ottaa vielä keppejä. Onneksi Tomi oli toppuuttelemassa mukana, niin saatiin treeni oikein onnistuneesti päätökseen, enkä tehnyt liikaa. ;D.

Illalla tokoiltiin hitusen verran jokaisen koiran kanssa, ennen kuin lähdettiin syksyiselle metsälenkille, josta kotiintuomisina oli kourallinen kantarelleja. Nam.