Tänään tehtiin melkein kaikkea mahdollista. Ajelin treenihallille, kun meidän ryhmä järjesti tänään tokomöllit. Kävin tekemässä muutamat onnistuneet kepit, ja sitten lähdettiin tallaamaan Satun kanssa jäljet vanhenemaan. Palattiin hallille, ja koska mölleihin oli aika vähän osallistuijia, päätin sitten lennosta mennä Taimin kanssa mukaan alokasluokkaan. Hihnassa seuraamiseen se ei oikein kerennyt mukaan, jotenkin epätaimimaista seuraamista (vähän väljää, katseli agiesteitä ym..). Ilman hihnaa parani ja jäävissä oli jo ihan mallillaan. Taimimaista menoa muuten, paitsi hyppäsi vasta toisella käskyllä, ensimmäinen käskynikin taisi olla kyllä vähän väärä ja tokko se oli hyppyä edes huomannut. Pisteitä 189,5 ja voitto himaan. Tein vielä seuraamisia lopuksi, jotta sain halutunlaisen kontaktin, paikan ja intensiivisyyden.

Jälki oli noin 300 metriä, ikää kolmisen tuntia. Se meni pellolla pääosan, loppu 30 metriä metsikköisessä maastossa. Kuusi keppiä, pari kulmaa ja pari senttiä lumen tapaista ainetta pellolla. Jäljennosto onnistui hyvin. Ensimmäisessä kulmassa haahusi, vastatuulella lienee oma osansa asiassa, myöhemmät kulmat meni hyvin. Kepit nousi hyvin, ilmaisu hyvä. Metsän puolelle siirtyminen onnistui, siinä metsä oikein imaisi Taimin jäljelle. Viimeisellä kepillä Taimi pyöri ja hyöri, merkkasi kepin, pyöri vielä lisää, otti sitten kepin suuhun ja meni maahankin. Siihen kunnon loppupalkka. Kiva mieli jäi, josko se oli vaikka kauden viimeinen jälki..? EIhän noista säistä tiedä, mutta jos olikin, niin tuohon olisi kyllä ihn kiva päättääkin kausi.. :)

Lenkkeiltiin Röllin ja Loitsun kanssa vielä metsässä, ja loppuun otettiin haukkutreeni, joka sujui hyvin ja äänekkäästi, vahva rytmikäs haukku löytyi.