Nämä sunnuintain Korkeavireen vuorot ovat aivan mahtavat, niistä kiitos Miialle, joka järkkäsi! Käytiin siis tänään jo tekemässä palauttavat, vaikka oma väsymys ja siitä seurannut myyn koirat ja muutan Siperiaan -asenne vähän epäilytti. Sää oli harmiksi monen tulon perunut, joten meitä oli vain kaksi. Teinpä sitten koko rahalla. :D

Taimille ensin. Sytyttelyyn leikkiä ja siitä oikein näppärään seuraamiseen. Tämän jälkeen suuntia kosketusalustoilla, keskelle provosoiva alusta. Merkit oli tosi hyviä ja vireikkäitä ja suunnat hyviä. Vasen on nyt se heikompi, ja eilenhän saatiin vasen puoli. Meni välillä keskelle, mutta harjoiteltiin korjaamista. Varma vasuri alkoi kuitenkin löytyä. Kaukoja musta-valkoisella asenteella. Reilu huomautus virheellisestä tavasta, ja korjaus. Alkoi sujua loppua kohden taas varmasti. Näissä molemmissa ajattelin, että nyt on edettävä tällä tavalla. Väärää suoritusta ei pidä estellä, vaan jos se tulee, kerrotaan, että väärin meni, ja uutta vaaditaan. Taimin asenne kestää tämän hyvin, kun se on normaali. Ei siis tarvitse tehdä pehmustetussa huoneessa. 

Sitten avasin ison palkkarasian, ja alettiin tehdä sanoista tekoihin. Alkuun seuraamista, jossa työnsi ja kenotti suorastaan. Heh, ei nyt tätä pitänyt sieltä saada. xD Sitten täydellinen kaukosetti, jonka jälkeen ohjattu vasemmalta. Se ei ainoastaan onnistunut kuin Strömsöössä, vaan odottaessaan kapulan kanssa edessäni se työnsi sen vielä likemmäs ja teki vielä enemmän hommia. Nyt ei herpaantunut keskittyminen. Nyt ollaan oikealla tiellä! 

Suri teki siivekkeen kiertyoa yhdellä ja kahdella, rengasta, kahta putkea, hyppy+putki-comboa ja vähän puomin alastuloa, viimeisestä toistosta putkeen. Loppuun yksi luoksetuloa, josta loppupalkka. Suri, oot ihku. :) Oli nimittäin aika makee penne.