Arvi oli pitkästä aikaa agilitykisahommissa.. tai ainakaan pariin kuukauteen ei olla taidettu käydä kisoissa. Treeneissä Arvi on kulkenut oikein mukavasti, joten nyt uskalsi jo vähän toivoa niitä nollia taas (vuoden tauon jälkeen...).

Ensimmäisellä radalla tein heti havainnon, että rata antaa mahdollisuuden antaa koiralle tilaa sivusuunnassa, joten keskityin ohjaamaan mahdollisimman kaukana ja mahdollisimman vähän - siis annoin Arvin edetä itsenäisesti, rata sopi siihen hyvin. Onnistunut keppialoitus, hyvät kontaktit, ja sieltähän se nolla sitten tuli. :) Aika oli -2,92, sijoitus 5./40. Ei hullumpaa Arvilta.

Seuraava rata alkoi hyvin hitaasti. Oli hyppy ja sitten heti seuraavaksi 90-asteen kulmassa kepit. Tiesin heti, etten saa siihen aloitukseen vauhtia, ja Arvi käveli hypyn jälkeen siihen ensimmäiseen keppiväliin. Sitten kiritin sen vauhtiin ja loppurata olikin ihan sujuvaa menoa, oikein sujuvaa. Aika -10,27 (ihanneaika nyt ei ollut kovin tiukka..), sijoitus 12./38. Arvipa teki tuplanollat sitten pitkän nollatauon päätteeksi.

Aamulla käytiin ennen näitä kisoja hakemassa Marian ja Morris-sheltin kanssa Morrikselle TK2 Pieksämäen tokokokeesta. Tai siis Maria ja Morris haki, minä onnittelen!