Oli puettava tukisukkikset jalkaan ja karautettava treeniin Kerimäelle Hertan ja Päivikin seuraan. Aloitettiin esineruudulla mukavasti. Tehtiin 50 m pitkä, ja ehkä puolet leveä ruutu. Taakse paljon esineitä, edemmäskin muutamia. Ideana, että jos irtoaa, saisi vainun jostain esineestä ja etsisi nokalla. Laitoin liivit autolla, ja matkaa tuli jonkun verran ruudulle. Valmistelin kunnolla heittämällä lelun metsään, jonka Taimi toi. Kovin innoissaan se lähti sitten ruututreeniin, jossa tehtiin tuomarin ilmottautuminen, sehän on siis tässäkin osassa, hyvä tietää...

Ensimmäisestä lähetyksestä se ei lähtenyt mitenkään pitkälle, mutta esine etuosasta nousi. Tämä hyvä. Toisella lähetyksellä meni vähän pidemmälle, ja saadessaan vainun, tuntui että lamppu vihdoin syttyi sen päässä. Kolmannelle se irtosi ihan taakse, yli sen kohdan josta Hertta ja Päivikki olivat käyneet keräämässä pois lähiesineitä, eli ei edes ollut riippuvainen ihmisen pistosta, ja etsi kyllä hyvin selvästi hajulla. Aika makia juttu.

Tottista treenattiin myös. Tein seuraamiskaavion lyhennettynä, hlöryhmä hyvä. Jäävät ja luoksari hyvät. Nouto hyvä, ja siitä lopari. Tähän mie luotan. :) Tosin esteitä ei nyt voitu ottaa, enkä eteenmenoakaan ottanut. Mutta ei kai niissä mitään katastrofia ja kerkeehän niitä.