Arvi aksaili ja Tara teki tokoon liittyviä juttuja. Aloitettiin hallilla Minnan ja Aaron tehdessä rataa, vähän kontaktihommia ja pari luoksetuloa pallopysäytyksillä, buenoo!

Arvin treenissä tuli oikein positiivista ylläriä, kun monet takaakierrot menivät tosi hyvällä vauhdilla. En kuvitellut niitä niin sujuviksi kuin mitä ne sitten oli. Ehkä viime viikosta oli jäänyt jotain mieleen. Joka tapauksessa on kiva yllättyä positiivisesti. Palkkauskin tuli ajoissa ja meillä oli hurjan kivaa.

Tara kävi muutamaan otteeseen tekemässä kontaktihommia ja seuraamisia, vähän myös hirmu hienoja kaukoja pidemmästä matkasta! Loppuun paikkamakuiltiin x 2 Viiman kanssa. Huomasi, että Tara otti pienen häiriön ja herpaannuksen heti toisesta koirasta, mutta sain hyvin kuitenkin tsempattua ja voitettua taas pahimmat loukut. Voin sanoa, että olemme valmistautuneet lauantain koitokseen suhteellisen hyvin. Vielä yhdet treenit pidetään ennen lauantaita. Koe voi mennä miten menee, mutta ihan hirveän paljon en usko, että voin menoon kauheasti tämän enempää vaikuttaa. Lähdemme koitokseen avoimin mielin ja paineettomasti - tai siis niin yritämme. :)