Pikainen päivitys siltä varalta, että netti ei huomenna (taas) toimi. Eilen aamulla osallistuimme sekä koiran että ohjaajan ensimmäiseen jälkikokeeseen. Tottiksesta pisteitä kertyi 68, eli kaksi pistettä vajaa tulokseen vaadittavat. Harmi juttu, mutta ei oltu vielä niin valmiita ja omaa valmistelu ja virittelymokaa sattui. Lähinnä siis seuraaminen loppupäästä oli täysin keskittymiskyvytöntä eikä ollenkaan päästy näyttämään omaa tasoa, ja A-esteellä Taimi suoritti pelkän noudon ja esteen alituksen. :D Mutta paljon oli tosi hyvääkin, joten tiedetään, miten jatkossa aletaan työstää hommia.

Maastoon lähdettiin joka tapauksessa, kun tarkoitus oli nähdä ja kokea jälkikokeen kaikki ilot ja surut. Ensin oli vuorossa esineruutu. Esine nousi noin 10 sekunnin työskentelyllä, oli hyvän kohtaan tehty pisto ja Taimi eteni määrätietoisesti. Ruudun jatkon kannalta varmasti oikein hyvä juttu! Pisteitä siis täydet 30.

Viimeiseksi jäi itse jälki. Jana oli reipas ja määrätietoinen, otti heti jäljen varmasti ja lähti etenemään. Keppejä nousi 5 mukaan lukien viimeinen, eli yksi välikeppi jäi. Pisteitä 150, kun yksi keppi vähensi sen 20 pistettä. Yksi hukka meille tuli, Taimi ratkoi sen ongelmitta. Tason mukainen jälkityöskentely kaiken kaikkiaan ja oli hieno ja vähän jännäkin kokemus. 

Tulos ja koulari jäi siis niiden kahden pisteen päähän, mutta sitähän se on. Voisihan sitä jossitella, mistä kaikkialta olisi ne kaksi pistettä voinut nipistää, mutta keskitytään nyt vaan siihen, että seuraavassa kokeessa on valmis tottis, ja sitten varaudutaan vaan kaikkeen siihen, mihin ei vaan voi varautua. :)