Perjantaina käytiin illemalla ottamassa ihan omalla porukalla Maneesitreeniä. Taimi teki ruutua käskytettynä (erittäin hyvin), luoksetuloa (erittäin hyvin, meinasi aluksi himmata seisomispaikkaa ennen, mutta ihan itse hiffasi ja tajusi jatkaa kuitenkin!) ja vähän seisomisjumppaa eri paikkoihin pysäytettynä. Loppuun tunnari tosi hyvin, vaikka sekä liikkurin että miun kädet oli lihapullassa, oma tuli helpolla. Eli sitä ei ole mihinkään apuhajuihin koskaan opetettukaan. Muutamat kaukotkin taisin tehdä. Suri teki eteentuloja, sivuja, maahanmenoja, leikkiä. 

Eilen meinattiin mennä sosiaalistumaan mätsäriin turisteloimaan. Ei tullut mieleen ottaa rokotustodistuksia, joten ei päästy koko alueelle. :( Ymmärrän toki idean, mutta ekaa kertaa näin. Ja kyllä, ne rokotukset kyllä on. Nähtiin kuitenkin paljon koiria, eikä Suri ollut milläänsäkään. Käytiin leikittämässä Suria ja Sumu-veljeä sitten, ja vähän eläinkauppasoppailulla.

Ihan ei täydellistä seisontaa saatu aikaiseksi, mutta olen yllättynyt, että sain sen seisomaan! Okei, olihan se sellaista "Äh, öh, hei, huhuu, odota, ODOTA, oooottaa, hei...". Tämä lähinnä onnistunut seisominen, vähän etutassu edessä, ei saa ihan näytille etuosaa.

(Kuvat: Aino Vakkilainen 2011)

 

Tämäkin on ihan hyvä, mitä nyt vetäytyy vähän taakse tehden itselleen notkoselkää, sitä siläl ei tällä hetkellä siis oikeasti ole. :D Etutassut vähän edessä juu.

 

Tässä pentu vähän venyyyy joka suuntaan. Ehkä näistä yhdessä saa vähän kuvaa siitä, miltä sen rakenne näyttää. :)

 

Semmone mussukkahan se on.

Illalla oli lappalaisagilityt. Taimi teki itsevarmuustreeniä. Kolme erilaista irtoamisharkkaa. Olipa vaikeaa jatkaa irtoamista suoran jälkeen olevaan mutkaputkeen! Toistoilla alkoi pelittää - lisää tätä! Muuta meno oli ihan mahtavaa ja hienoa. Tulipa hyvä fiilis.

Ajattelin, ettei siitä voi fiilis enää parantua, mutta olinpahan väärässä. Suri pisteli taas niin mahtavaa settiä kehiin, että itku meinasi tulla. Tehtiin puomin alastuloa, ja kosketusalusta tulee toimimaan sillä ihan hyvin.  Kahden aidan välistä eteenjuoksua, jossa merni vauhdikkaasti namikipolle, mutta palasi vielä vauhdikkaammin minun luo leikkimään patukalla. Putkea teki jo tosi kivasti, leikkipalkkailtiin tästä. Rengas jäikin tekemättä, sitähän meidän piti myös ottaa. Saatiin jo noista niin hyvin irti pentuhommat ,että' halusin jättää siihen. Ainiin, ja sillä välin, kun autoin Sumua ja Ainoa niiden puominpalalla, joka oli minipöydällä, Suri juoksenteli toisella palalla, joka oli maksipöydällä, sen minkä se hihnassaan yletti. :D Ei ehkä ihan turvallista, mutta en huomannut ajoissa. Kylläpä loi hyvää fibaa viimeaikaisten kaamosmasistelujen jälkeen. ;)