Alkaa olla ennemminkin sääntö kuin poikkeus päivittää useampi juttu kerrallaan. Ei kerkijä, ei kerkijä. Mutta eilen siis pyörähdettiin taasen paimentelemassa, ja minä pääsin jo menemään melko sujuvastikin lampaiden edellä. Taimikin alkuun tuli hyvin takana, mutta jossain vaiheessa se näytti sille, ettei tässä hommassa ole mitään järkeä, kävellä nyt ympäri aitausta kun lampaatkin seuraavat niin hyvin minua. Toisella kierroksella eritoten. Että sellaista tällä erää. Kyllä se sitten kiersi taa kun menin läheltä, mutta en nyt ota selvää sen aivoituksista.

Aamulla tehtiin pikku tottishommia lenkin yhteydessä, oli seuraamista, jäävät, luoksari ja eteenmeno. Ei niitä hirveästi tarvitsisi tai kandeisi enää hinkailla, etenkin kun istuminen on räpylässä taas. Ne esteet olisikin tärkeämpiä vielä käydä. Kaipaaaaaan tokojuttuja, kaikkia kivoja pikkuhommia! :) Vaihtelua juu.  

Illalla hukkailtiin taas vähän uudemmilla ja isommilla aloilla. Taimilla oli niillä main missä Taralla viimeeksi. Etsi sikahyvin, kutsuilin sitä nyt silloin tällöin, mutta se aina olikin melkein itse tulossa näyttäytymään samoja aikoja. Löytö jäljen kautta ja hyvät haukut päälle. Taralla oli isohko etsintä myös, mutta Tara hoiteli sen taas hyvin varmoin ottein. Iiiihanat hukkiset!