On hyvä keskittyä yhteen lajiin, ja olla repimättä koiraa joka suuntaan. Siksi on hyvä edellisenä iltana treenata tokoa, aamulla pk:ta ja illalla agilityä. ;) Pitkään arvoin, lähtisikö vai ei, kun on niin pirun kuumakin. Sovittiin Heidin kanssa kuitenkin, että mennään ottamaan jotain pientä, kun sitten voi mennä uittamaan koirat. Niin pääsi Taimikin aksaamaan sitten agirodun, jos ei eilen Hertan luona tehtyjä keppejä oteta huomioon.

Aiheeksi riitti ihan se, että putki oli A:n alla, putkeen piti mennä. Sopivan kevyttä, sopiva täsmää! Ja ne kaksi ekaa oli niiiin vaikeita Taimille, A:llehan se olisi mennyt, vaikka putken suu oli aika helpotettu, eikä samassa suunnassa edes A:n kanssa. Mutta pari onnistumista, ja homma alkoi sujua. Seuraavalla kierroksella vauhtiakin löytyi enemmän, kun varmuutta tuli. Tehtiin myös keinua vähän erikseen. Kolmannessa setissa sekä putkeen meno, että sille A:lle meno. Loppuun kuitenkin vielä putki muhimaan päähän. Tätä pitää vielä treenailla, ettei sitten käy niin että vain putki vetää. Mutta Taimille näytti taas sopivan hyvin tälläinen treeni, missä palkkaakin saa tiheämnmin, ehkä sen kanssa voisi olla hyvä ottaa tyylillä joka toinen treeni tälläistä pienempää ja tiheästi palkattua, joka toinen sitten pidempääkin pätkää. No, saa nyt nähdä miten agilityjen käy muuton myötä. :/ Ei jaksa miettiä vielä asiaa. 

Arvilla oli huisanhauskaa, onhan se ollut vähän hattuhyllyllä, tosin viikko sittenhän treenattiin agia. Ohjasin itse mahdollisimman paikalla pysyen, ja Arvi meni ohjauksen mukaan, ja oikeasti menikin. Sille niin sopii kaukaa ohjaaminen, harmi kun useat radat vaatii sitä vieressä piiperrystä. Mutta joskus pääsee kisoissakin tälläisille radoille, ne on niin meidän juttu. :)

Sitten suunnattiin uimaan, itsekin oli varautunut uimapukuun treenikamojen alla. Arvin jo parantuneet uimataidot olivat taas liikuttavan höperöitä tänään. Ihan hirveä räiskiminen ja pärskiminen tassuilla yläviistoon. Mutta kyllä se itse sentään lähtee lelun perään kun vähän kannustaa. Viime viikolla tekniikkakin näytti jo vähän paremmalle. Sen sijaan Taimi, joka ei eilen oikeastaan itse uinut tokotreeneissä, esitteli kuinka saukot uivat. Kun minä menin syvälle, se ui vierellä ja uiskenteli kaikessa rauhassa, osasi olla paikallaankin kun odotti että saa uintilihapullaa. :D Se on ihan mahtisuimari, kun olen vaan sen mukana. Näytti välillä oikein odottavan, että lähden viemään sitä uintisyvyyksille.