Agirodun jälkeen suunnattiin mummolaan. Pientä tokon edistystä oli tarkoitus hakea oman jaksamisen mukaan. Vahvisteltiin metallin nostoa, mikä on tuonut toivottua varmuutta takaisin, ei siitä siis sen kummempia paineita. :) Puisen palautusta otettiin myös, mutta melko turhaa treeniä se on.. Ruudun paikkaa on tarkasteltu lähempää, siinä on oikeastaan tämän hetken haaste. Joka tapauksessa aikaa meillä on aika kivasti vielä vahvistella, katostaan mitä saadaan aikaiseksi.

Luoksetuloa on tehty nyt suorina tuloina, mikä on tuonut juoksulinjaan suoruutta. Tunnari tehtiin kerran, se on tosi kiva edelleen.

Eilen tehtiin palkkaamattomuustreeni, jossa liikkeestä istuminen, ruutu ja luoksetulo. Istuminen oli oikein hyvä, tarvitaan vaan käskytystreeniä, ettei ne vaan tuo maahanmenoja tai seisomisia sille mieleen. Nythän istuminen on onnistunut aina sen yhden ahaa-treenin jälkeen monta viikkoa sitten. Ruutu oli vaikeassa kotaa, jossa se hukkui taustahälinään. Niinpä nokkela tyttö juoksi sinne, missä ruutu edellisenä päivänä oli ollut, ja meni maahan kun ei keksinyt muutakaan. :D Jouduttiin siis menemään lähemmäs katsomaan ruudun paikkaa, jonka jälkeen oikein hyvä ruutu kokonaisena. Viimeiseksi luoksetulo pysähdyksineen. Seisominen voisi olla nopsempi - ei yrittänyt juosta läpi, mutta tuli niin kovaa, ettei voi pysähtyä niille sijoilleen. Joka tapauksessa aiheena ollut palkkaamattomuustreeni oli sen sijaan oikein onnistunut. Taimi sekä palkkautui kehuista että innostui niistä vaan lisää. :) Kiva saada onnistumisia!