Päästiin uuteen paikkaan jo porukkaan tänään ottamaan treeniä. Ajattelin, että kaivellaan nyt sitten esiin sitä ongelmaa. Ei ollut muuten edes vaikeaa, ja aukesi tuo ongelmakin ehkä vähän enemmän. Käytiin siis treenailemassa Hämeenkoskella.

Taimi oli innoissaan kentällä. Tehtiin alkuun onnistuneesti paikallaolot. Sen jälkeen otin jäävät, luoksarin ja ruudun. Jäävät onnasi hyvin! Luoksetulossa lähti vähän hitaasti taas laukkaamaan, seisominen ok, mutta maahanmenossa eilinen juttu, josta palautin sen seisomispaikkaan. Siinä oli ehkä kyllä melkoinen kardinaalivirhe. Jos tuo maahanmenemättömyys johtuu epävarmuudesta+ohjaajan jännityksestä ja kireästä käskystä, niin alleviivasinpa sitten sen virhekohdan sille aika näppärästi, mikä aiheutti sen, ettei Taimi oikein lähtenyt kunnolla luo yhdellä käskyllä. Auts. Nyt ennen juoksua oleva herkkyys tietysti lisää tuollaisen voimakkuutta. --> siispä ensinnäkin luoksari otettiin liian nopsaan liian vähällä treenillä naftaliinista, se palautettava ennalleen. Käskytys asialliseksi. Vahvistettava eri osioita paremmin ja enemmän. Sama muissa liikkeissä.

Purettiin hommaa ruudulla, jossa meni kuin menikin maahan kauniilla käskyllä. :) Sinne palkka. Tehtiin vielä jäävien maahanmeno ja erikseen luoksaria lelulla ja ilolla. Muuttuihan se robottisuoritus.

--> Vahvistettava juttuja, kokeenomaisia uusilla ja eri kentillä useammin ja ehdottomasti leppoisalla mielellä. Ja välillä niin ikään hillutustreenejä uusissa paikoissa. Maneesin kokeenomaiset ei oikein toimi, kun vire hipoo kattoa siellä muutenkin. Kotona voi ottaa hyvin vahvistelutreenejä, täällä niitä keretään tehdä vaikka päivittäin. Lähdetään näillä etenemään. :)

Suri oli aamulla lappalaisjäljellä. Pitkähkö, kaaria sisältävä jälki, oli hieno.