Tokoiltiin siis raviradan parkkiksella, jotta saisi vähän eri paikkoja nyt alle, ja onhan siitä enemmän tuota häiriötäkin. Kaikki koirat tekivät kaksi settiä liikkeitä. Taralle ensin hieman nihkeät ruutuun kupille lähetykset. Ei vielä ollut ihan saanut moottoria käyntiin. Sitten tein Arvin kanssa seuraamista ja siinä käännöksiä. Palkkaan nyt käännöksissä aina, jolla on saatu tiiviyttä hurjasti lisättyä. Perusasentoon tulostakin tulee aina palkka, ja se on nopeutunut. Kaukoja otettiin muutamat (i-m-i...), ja luoksetulon pysäytystä. Toisessa setissä noutoa, seuraamista ja ruutua. Arvi on ihana, tiesittekö?

Taimi kanssa ekassa setissä tehtiin seuraamisia. Hi-a-no. Parit luoksetulot ensin jalkojen välistä ja sitten normisti. Kaukoja (i-m..). Toisessa setissä liikkeestä maahanmenoja vuorostaan, sitten hyvän seuraamispätkän jälkeen ekstranamipurkki. Luoksetulon pysäytyksiä parit. Muutama ruutu ja lelujen heittelyä, ja välissä kerran noutokapula, ja sitten taas lelu. Loppuun riekkuleikki. Pitää nyt ottaa ihan vähän jotain uutta joukkoon, kuten ruutua taas tai jotakin muuta, ettei uraudu ihan samoille urille aina tämä treenaaminen.

Taralle luoksetulon pysäytyksiä, kaukoja, tunnaria (vain ekalla kerralla oli liian innoissaan, ja nosteli joitain vääriä, mutta sitten rauhottui), ruutuun lähetys - siellä oli nyt läpinäkyvässä purkissa kissanruokaherkku. Tuollain sen voisi nyt tehdä, kun ei siis ole tarkoitus treenata vähään aikaan ruutuun pysäytyksiä, eli ensin kunnon näkyvälle kipoille vauhdikkaita ja varmoja lähtöjä, sitten jossain välissä ei-niin-näkyvälle kipolle ekstraherkulle, ja sitten vaikka näkyvää vielä jos tykkää.

Lopuksi lenkkeiltiin Botanian metsässä vieraammassa maastossa, ja nyt on väsynyt porukka lattialla naattina. :) Taimin kanssa ollaan otettu noita pujottelukeppejä kotipihalla silloin tällöin, ja ne sujuu kyllä kivasti. Kunhan nuo juoksutouhut on ohi ja päästään hallille treenaamaan, alan lisätä pujottelua piakkoin kokopituiseksi, jos suunnitelmat etenevät odoteusti.