Kun on päättänyt, että nyt treenataan, niin sitten vaikka olisi tulossa kipeäksi, pitää treenata. Ei järkevää, elämä on. Huomenna kadun. Kuitenkin menin siis vetämään treenejä, kun niin monesti on tänä vuonna ollut peruttu / olen estynyt tms., joten ei voinut perua nyt, vaikka kuume kolkutteleekin ovella. Ja mitä pieni toko haittaa? No, yllättävää kyllä, se on aika fyysista ja hikoonnuttavaa. Kuka käski?

Taimille alkuun seuraamista taas sytyttelymielessä, ja syttyyhän se kuin kasa kuivia tuohia taas. Vain tämän koiran kanssa minun pitäisi tehdäkin, toivottavasti seuraava juoksu ei sekoita taas pakkaa. Ruutua, jossa merkiltä ensin palkka, sitten ruutuun menosta. Erittäin hyvät nopeudet, ja vaaniva jagulaari se merkillä taas könötti. Ohjattua, samaan suuntaan kuin ruutu (koska jos mennään P-mäelle, on varauduttava kaikkiin mahdollisiin). Oli myös häiriömerkkejä, keskellä ei kapulaa (kun se kolmas kapula on kadonnut), mutta varmasti kapuloita näkyvämpi lelu. :) Nyt ei ollut lottoarvontaa, tehtiin ensin vasen, sitten perään oikea. Kaukoja samalla meiningillä, joku huomautus taas tuli. Tehtiin tätä myös tänään kotona. Olen palannut osittain takapalkkaan, ehkä se on oikea ratkaisu. Luoksetuloa, jossa lähdöstä palkka.

Sitten käytiin avaamassa taas pääpalkka, ja jätettiin se katsomoon. Seuraamista, tasamaanouto ja kaukot (toisella yrityksellä koko setti onnistui). Nyt oli keskittyminen parantunut huimasti, eikä piipannutkaan, vaikka meininkiä oli! Ja vaikka nuo kaukot ei nyt ekalla oikein aina onnistu (paitsi siis yksikkövaihdot pitkästä matkasta tänään onnistui moitteetta, useamman setissä saattoi tulla joku virhe), niin kokeilen tätä nyt pidemmällä tähtäimellä. En usko, että teen niistä ainakaan huonompia.

Suri kävi tekemässä asennetta maneesissa. Asennetta löytyy! :) Pari pertsaa, vähän seuraamista, ja sitten maahanmenoja, jotka tyyliin on pyyhkiytynyt pois mielestä, argh. No, jos mietitään, että se asenne nyt kuitenkin riittää. :D